sebbor - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
sebbor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:38
Życiówka w maratonie: 2:38

Nieprzeczytany post

Dzięki wszystkim za miłe słowa :taktak:

PrzemekEM w żaden wynik nie celowałem :oczko: W takim biegu to warunki dyktują wynik, a ja do końca nie wiedziałem jak będzie na całej trasie. Biegłem na samopoczucie. Wynik podobny jak zwycięzca rok temu, ale oni chyba mieli jeszcze gorszy śnieg :ble:
New Balance but biegowy
sebastian899

Nieprzeczytany post

Ładny ten wtorkowy trening jak na luzie wchodza takie odcinki to grubo , przerwa też krótka , biegałeś to w terenie czy bieżnia ? Wspominałes wcześniej coś o sprawdzianach po Świętach , możesz coś więcej napisać , jaki dystans , bieżnia czy asfalt i na jakie czasy się nastawiasz .P
Awatar użytkownika
Logadin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zacne te tysiaki oj zacne, zwłaszcza biorąc pod uwagę odczucia.
kkkrzysiek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wszyscy klepią te tysiące jakby jakieś zawody się zbliżały. :bum: Mocne tempa, aż chciałoby się zobaczyć, co byś zdziałał w wyścigu, bo chyba sub 32 jest na horyzoncie.
Siedlak1975
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:59
Życiówka w maratonie: 2:59:13

Nieprzeczytany post

Chyba byłeś w głębokim roztrenowaniu :bum:
Maraton w Łodzi odwołany
Awatar użytkownika
sebbor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kkkrzysiek pisze:Wszyscy klepią te tysiące jakby jakieś zawody się zbliżały. :bum: Mocne tempa, aż chciałoby się zobaczyć, co byś zdziałał w wyścigu, bo chyba sub 32 jest na horyzoncie.
oj nie przesadzajmy :oczko: ale powiedzmy, że miesiąc temu czułem się na tyle mocno żeby poniżej 33 lecieć :spoczko: ale sie roztrenowałem wiec i tak teraz dupa
Awatar użytkownika
sebbor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Siedlak1975 pisze:Chyba byłeś w głębokim roztrenowaniu :bum:
Maraton w Łodzi odwołany
Gdybyś mi nie napisał to bym nie wiedział... Organizator, mimo, że jestem zapisanym i OPŁACONYM zawodnikiem nie raczył mnie poinformować o przełożeniu terminu. A mail nic nie kosztuje...

A to sporo zmienia, bo trzeba na nowo kombinować czy uda sie pobiegać sensownie ulice czy od razu sie szykować na Chojnik 100km :bum: :bum:
Siedlak1975
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No wreszcie jesteś!!
Gratuluję rozpoczęcia drugiego etapu dorosłości. Jeszcze trzeci przed tobą :bum:
Już nic nie będzie takie jak kiedyś :hejhej:
Trzymam kciuki
Awatar użytkownika
Sikor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:35
Życiówka w maratonie: 3:13:29
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Rowniez ode mnie gratulacje na nowym etapie zycia! :taktak:

Co do startow, to na start maraton/polowka w drugiej polowie pazdziernika mozesz sie IMO wciaz calkiem dobrze przygotowac.
Miales teraz spora przerwe (czyt. roztrenowanie), ale za to jestes w pelni zregenerowany i mozesz startowac z przygotowaniami.
Awatar użytkownika
przemekEm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gratulacje, powodzenia na jakby nie patrzeć nowej drodze życia. :)

Do października spokojnie wejdziesz na wysokie obroty, a solidna regeneracja też czasami jest przydatna.
sebastian899

Nieprzeczytany post

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i szybkiego powrotu do starej dobrej formy , też myślałem czasem gdzie się podziewasz i czy wszystko ok : D
Awatar użytkownika
sebbor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dziękuję panowie :hej:

Co do przygotowań to tak właśnie myślę, że na październik mogę coś solidnego przygotować. Pytanie co się odbędzie i w jakiej formie. Bo skoro politycy już zapowiedzieli 4tą falę to ona będzie za wszelką cenę, choćby nawet nie było zakażeń :oczko: Więc o duży maraton to chyba będzie ciężko, bardziej lokalnie jakaś połówka, dyszka, a jak nie to trailowo. Do końca lipca daję sobie czas na przygotowaniu planu (i od razu planu B :oczko: )
Siedlak1975
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

sebbor pisze: Stadion. Mocno to weszło, myślałem, że będzie wolniej :taktak: Chciałem się rozpędzać spokojnie od 3:20 a tu jednak poszedł ogień :bum: Zmotywowali mnie weterani 60+ i 70+, którzy też tam robili trening i całkiem solidnie wyglądali. jeden ze mną pociągnął nawet odcinek i jeszcze wyprzedził finiszem :szok: :hahaha:

1:36
1:32
1:29
1:30
1:33
Mogłeś tego nie pisać. Jak to Roland przeczyta to będzie do 100lat biegał albo i dłużej :bum:
sebastian899

Nieprzeczytany post

Siedlak1975 pisze: Mogłeś tego nie pisać. Jak to Roland przeczyta to będzie do 100lat biegał albo i dłużej :bum:
+1 :bum:
Awatar użytkownika
sebbor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Siedlak1975 pisze:
sebbor pisze: Stadion. Mocno to weszło, myślałem, że będzie wolniej :taktak: Chciałem się rozpędzać spokojnie od 3:20 a tu jednak poszedł ogień :bum: Zmotywowali mnie weterani 60+ i 70+, którzy też tam robili trening i całkiem solidnie wyglądali. jeden ze mną pociągnął nawet odcinek i jeszcze wyprzedził finiszem :szok: :hahaha:

1:36
1:32
1:30
1:33
Mogłeś tego nie pisać. Jak to Roland przeczyta to będzie do 100lat biegał albo i dłużej :bum:
hahaha :hahaha: :hahaha: :hahaha: dobre :taktak:
ODPOWIEDZ