sebbor - komentarze
Moderator: infernal
- sebbor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:38
- Życiówka w maratonie: 2:38
Dzięki wszystkim za miłe słowa
PrzemekEM w żaden wynik nie celowałem W takim biegu to warunki dyktują wynik, a ja do końca nie wiedziałem jak będzie na całej trasie. Biegłem na samopoczucie. Wynik podobny jak zwycięzca rok temu, ale oni chyba mieli jeszcze gorszy śnieg
PrzemekEM w żaden wynik nie celowałem W takim biegu to warunki dyktują wynik, a ja do końca nie wiedziałem jak będzie na całej trasie. Biegłem na samopoczucie. Wynik podobny jak zwycięzca rok temu, ale oni chyba mieli jeszcze gorszy śnieg
Ładny ten wtorkowy trening jak na luzie wchodza takie odcinki to grubo , przerwa też krótka , biegałeś to w terenie czy bieżnia ? Wspominałes wcześniej coś o sprawdzianach po Świętach , możesz coś więcej napisać , jaki dystans , bieżnia czy asfalt i na jakie czasy się nastawiasz .P
- Logadin
- Zaprawiony W Bojach
Zacne te tysiaki oj zacne, zwłaszcza biorąc pod uwagę odczucia.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wszyscy klepią te tysiące jakby jakieś zawody się zbliżały. Mocne tempa, aż chciałoby się zobaczyć, co byś zdziałał w wyścigu, bo chyba sub 32 jest na horyzoncie.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:59
- Życiówka w maratonie: 2:59:13
Chyba byłeś w głębokim roztrenowaniu
Maraton w Łodzi odwołany
Maraton w Łodzi odwołany
viewtopic.php?f=28&t=58398 Komentarze
- sebbor
- Zaprawiony W Bojach
oj nie przesadzajmy ale powiedzmy, że miesiąc temu czułem się na tyle mocno żeby poniżej 33 lecieć ale sie roztrenowałem wiec i tak teraz dupakkkrzysiek pisze:Wszyscy klepią te tysiące jakby jakieś zawody się zbliżały. Mocne tempa, aż chciałoby się zobaczyć, co byś zdziałał w wyścigu, bo chyba sub 32 jest na horyzoncie.
- sebbor
- Zaprawiony W Bojach
Gdybyś mi nie napisał to bym nie wiedział... Organizator, mimo, że jestem zapisanym i OPŁACONYM zawodnikiem nie raczył mnie poinformować o przełożeniu terminu. A mail nic nie kosztuje...Siedlak1975 pisze:Chyba byłeś w głębokim roztrenowaniu
Maraton w Łodzi odwołany
A to sporo zmienia, bo trzeba na nowo kombinować czy uda sie pobiegać sensownie ulice czy od razu sie szykować na Chojnik 100km
-
- Zaprawiony W Bojach
No wreszcie jesteś!!
Gratuluję rozpoczęcia drugiego etapu dorosłości. Jeszcze trzeci przed tobą
Już nic nie będzie takie jak kiedyś
Trzymam kciuki
Gratuluję rozpoczęcia drugiego etapu dorosłości. Jeszcze trzeci przed tobą
Już nic nie będzie takie jak kiedyś
Trzymam kciuki
- Sikor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:35
- Życiówka w maratonie: 3:13:29
- Kontakt:
Rowniez ode mnie gratulacje na nowym etapie zycia!
Co do startow, to na start maraton/polowka w drugiej polowie pazdziernika mozesz sie IMO wciaz calkiem dobrze przygotowac.
Miales teraz spora przerwe (czyt. roztrenowanie), ale za to jestes w pelni zregenerowany i mozesz startowac z przygotowaniami.
Co do startow, to na start maraton/polowka w drugiej polowie pazdziernika mozesz sie IMO wciaz calkiem dobrze przygotowac.
Miales teraz spora przerwe (czyt. roztrenowanie), ale za to jestes w pelni zregenerowany i mozesz startowac z przygotowaniami.
- przemekEm
- Zaprawiony W Bojach
Gratulacje, powodzenia na jakby nie patrzeć nowej drodze życia.
Do października spokojnie wejdziesz na wysokie obroty, a solidna regeneracja też czasami jest przydatna.
Do października spokojnie wejdziesz na wysokie obroty, a solidna regeneracja też czasami jest przydatna.
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i szybkiego powrotu do starej dobrej formy , też myślałem czasem gdzie się podziewasz i czy wszystko ok : D
- sebbor
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję panowie
Co do przygotowań to tak właśnie myślę, że na październik mogę coś solidnego przygotować. Pytanie co się odbędzie i w jakiej formie. Bo skoro politycy już zapowiedzieli 4tą falę to ona będzie za wszelką cenę, choćby nawet nie było zakażeń Więc o duży maraton to chyba będzie ciężko, bardziej lokalnie jakaś połówka, dyszka, a jak nie to trailowo. Do końca lipca daję sobie czas na przygotowaniu planu (i od razu planu B )
Co do przygotowań to tak właśnie myślę, że na październik mogę coś solidnego przygotować. Pytanie co się odbędzie i w jakiej formie. Bo skoro politycy już zapowiedzieli 4tą falę to ona będzie za wszelką cenę, choćby nawet nie było zakażeń Więc o duży maraton to chyba będzie ciężko, bardziej lokalnie jakaś połówka, dyszka, a jak nie to trailowo. Do końca lipca daję sobie czas na przygotowaniu planu (i od razu planu B )
-
- Zaprawiony W Bojach
Mogłeś tego nie pisać. Jak to Roland przeczyta to będzie do 100lat biegał albo i dłużejsebbor pisze: Stadion. Mocno to weszło, myślałem, że będzie wolniej Chciałem się rozpędzać spokojnie od 3:20 a tu jednak poszedł ogień Zmotywowali mnie weterani 60+ i 70+, którzy też tam robili trening i całkiem solidnie wyglądali. jeden ze mną pociągnął nawet odcinek i jeszcze wyprzedził finiszem
1:36
1:32
1:29
1:30
1:33
+1Siedlak1975 pisze: Mogłeś tego nie pisać. Jak to Roland przeczyta to będzie do 100lat biegał albo i dłużej
- sebbor
- Zaprawiony W Bojach
hahaha dobreSiedlak1975 pisze:Mogłeś tego nie pisać. Jak to Roland przeczyta to będzie do 100lat biegał albo i dłużejsebbor pisze: Stadion. Mocno to weszło, myślałem, że będzie wolniej Chciałem się rozpędzać spokojnie od 3:20 a tu jednak poszedł ogień Zmotywowali mnie weterani 60+ i 70+, którzy też tam robili trening i całkiem solidnie wyglądali. jeden ze mną pociągnął nawet odcinek i jeszcze wyprzedził finiszem
1:36
1:32
1:30
1:33