W życiu. Dychę pobiegnę w formie zawodów jak nie będę w stanie biegać dosyć szybko. A jeszcze w sumie nie zacząłemsebastian899 pisze:Pamiętaj że jedna jaskółka wiosny nie czyni , żebyś nie myślał że już na 10 jesteś gotowy,

Moderator: infernal
W życiu. Dychę pobiegnę w formie zawodów jak nie będę w stanie biegać dosyć szybko. A jeszcze w sumie nie zacząłemsebastian899 pisze:Pamiętaj że jedna jaskółka wiosny nie czyni , żebyś nie myślał że już na 10 jesteś gotowy,
O widzisz, gdzieś nie zauważyłem.Rolli pisze:Super!!
Niestety nie moge pisac. Baba wrzeszczy. Dalej Plaza.
ej no, nie wyprzedaj faktówcichy70 pisze:no żeś jebnął piatkę.
brawo Ty.
i brawa dla Trenera za idealne przygotowanie!Rolli pisze:Gratulacje!!!
Zasluzony wynik za dobra robote.
potrenowałbym pod dychę coś bym jeszcze urwałsebastian899 pisze:Dobry wynik , po ostatnim treningu można było obstawiać że firma jest wysoka ,gratulacje ,należało Ci się za determinację do trenowania
a dziękuję Panie Wojtku. przyznam Ci rację. w 9 m-cy udało się urwać ponad minutę od poprzedniej życiówki.sultangurde pisze:Gratulacje Przemku! Super postęp zrobiłeś!
dziękiSiedlak1975 pisze:GratulecjeZa 10km się nie bierz bo będę zmuszony znowu to cholerstwo pobiec
No właśnie tego się obawiam. Mógłbym się rozlecieć podczas przygotowańsebastian899 pisze:Z takiej 5 to sub38 musiało by wpaść więc Tomasz Musiał byś poprawiac, zobaczymy we wrześniu , ciekawy jestem , wiadomo Roland to o 10 nie ma pojęcia , więc ja jako ekspert chętnie służę radami
![]()
![]()