Nie. Daleko w sensie, że to długi dystans i trzeba dużo owsianki zjeść żeby do tej mety dotrzeć.Agnusia93 pisze: W jakim sensie daleko? Chodzi, że w innych miejscach?

Moderator: infernal
Nie. Daleko w sensie, że to długi dystans i trzeba dużo owsianki zjeść żeby do tej mety dotrzeć.Agnusia93 pisze: W jakim sensie daleko? Chodzi, że w innych miejscach?
Dzięki, też mi się tak wydaje. Musze psychicznie się odblokować no i zawody by się przydały. Myślę, że pół minuty jest realne, bym jeszcze urwała z tego czasu:Dbezuszny pisze:Brawo, super wynik i gratuluję życiówki!
Na pewno stać Cię na jeszcze więcej, widać nawet po rozkładzie czasów, że mocno przyspieszyłaś pod koniec. A jeśli nie wyplułaś płuc na biegu na 5 km, to na pewno da się więcej wycisnąć.I za to trzymam kciuki.
Z wózkiem to byłby już niezły wyczyn:Dkeiw pisze:Gratulacje![]()
Jak się odblokujesz i jeszcze potrenujesz to 25min wejdzie bez problemu i to z wózkiem
Z tego opisu wynika, że chyba 2 x po 5 minut biegłaś szybciej interwały. Ale wklejasz z Runalyze stale równy podział co 1 km, który pokazuje cały czas jednakowe tempo. Chyba lepiej jakbyś w Runalyze też dzieliła odcinki podobnie jak biegałaś na strefy, a nie co 1 km. Łatwiej ktoś inny mógłby to ogarnąć. Ale to tylko propozycja.Agnusia93 pisze: Strefy tętna: 16 min-2 i 3s, 5min-4 i 5s, 2 min-3s, 5 min-4 i 5s, 2 min-3s, 5 min- 2s
O tych załacznikach to nie wiedziałam, a tak jest mi prościej wrzucać po prostu. Co do stref tętna masz rację. Zerknęłam własnie na tempo i rzeczywiście w tym danym treningu nie widać tego. Dzięki za radę!50latek pisze:Z tego opisu wynika, że chyba 2 x po 5 minut biegłaś szybciej interwały. Ale wklejasz z Runalyze stale równy podział co 1 km, który pokazuje cały czas jednakowe tempo. Chyba lepiej jakbyś w Runalyze też dzieliła odcinki podobnie jak biegałaś na strefy, a nie co 1 km. Łatwiej ktoś inny mógłby to ogarnąć. Ale to tylko propozycja.Agnusia93 pisze: Strefy tętna: 16 min-2 i 3s, 5min-4 i 5s, 2 min-3s, 5 min-4 i 5s, 2 min-3s, 5 min- 2s
No i lepiej wklejać obrazy bezpośrednio, wtedy każdy od razu je widzi, jak wklejasz jako załącznik, to widza tylko zalogowani, a nawet użytkownikom nie zawsze chce się ciągle logować. Ale to też propozycja, bo może nie chcesz by wszyscy widzieli obrazki.