A czyli prawie krasnalPrzemkurius pisze:Siedlak1975 pisze: O kurde, to nawet ja wymiękam. 180/63![]()
Jaki wzrost?Dane :
Sebastian
lat 30 -
wzrost-172
waga - 57kg

Moderator: infernal
A czyli prawie krasnalPrzemkurius pisze:Siedlak1975 pisze: O kurde, to nawet ja wymiękam. 180/63![]()
Jaki wzrost?Dane :
Sebastian
lat 30 -
wzrost-172
waga - 57kg
Zastanów się nad swoim postępowaniem. Niszczysz organizm, jesteś zmęczony, popadniesz w alkoholizm i będziesz wolniej biegał. Zastanów się i odłóż browary na bok a najlepiej wyślij do mniePrzemkurius pisze:Zawsze daje z siebie 100% na treningu i przy stole
Tak wolno jak Ty?Siedlak1975 pisze: Zastanów się nad swoim postępowaniem. Niszczysz organizm, jesteś zmęczony, popadniesz w alkoholizm i będziesz wolniej biegał. Zastanów się i odłóż browary na bok a najlepiej wyślij do mnie
To dobrze, że ja umiem... Tylko nie pije... Też się liczy?Rolli pisze:Kto umie pic, ten umie biegać.
Ty, to raz, że jesteś za gruby, a dwa, że byś się zanudziła na wybieganiu 20kmPrzemkurius pisze:Tak wolno jak Ty?Siedlak1975 pisze: Zastanów się nad swoim postępowaniem. Niszczysz organizm, jesteś zmęczony, popadniesz w alkoholizm i będziesz wolniej biegał. Zastanów się i odłóż browary na bok a najlepiej wyślij do mnie
20km to Przemek na rowerze nie zrobiSkoor pisze:Ty, to raz, że jesteś za gruby, a dwa, że byś się zanudziła na wybieganiu 20kmPrzemkurius pisze:Tak wolno jak Ty?Siedlak1975 pisze: Zastanów się nad swoim postępowaniem. Niszczysz organizm, jesteś zmęczony, popadniesz w alkoholizm i będziesz wolniej biegał. Zastanów się i odłóż browary na bok a najlepiej wyślij do mnie
Fakt, po weekendzie wyszły dziś ogniska torty ciastaSkoor pisze: Ty, to raz, że jesteś za gruby, a dwa, że byś się zanudziła na wybieganiu 20km
Będę miał 45 lat to będę człapał po 20kmSiedlak1975 pisze: 20km to Przemek na rowerze nie zrobi
Lepiej nie. Chcesz być tak wolny? Wyślij browary, masz jeszcze szansęPrzemkurius pisze:Będę miał 45 lat to będę człapał po 20kmSiedlak1975 pisze: 20km to Przemek na rowerze nie zrobi
Właśnie nie chce, dlatego wezmę wypije co mam i więcej nie kupięSiedlak1975 pisze: Lepiej nie. Chcesz być tak wolny? Wyślij browary, masz jeszcze szansę