![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
No w ogóle są bardzo śmieszne, ale zupełnie inne z charakteru. Jak ludzie
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Moderator: infernal
Ha! Fiona tez tak czasem ma. Najczesciej jak jej sie zachce bawic, gdy pracuje.beata pisze:Tylko czasem nie chce mu się nieść tego papierka przez cały pokój, rzuca na środku, idzie do mnie, ociera się o nogi i miaucz. No i po papierek muszę zasuwać ja
[/quote][/quote]No w ogóle są bardzo śmieszne, ale zupełnie inne z charakteru. Jak ludzie
Suszarka juz "ledwo dycha". W innej, w sumie stabilniejszej jedno skrzydlo juz polamanebeata pisze:Ten śpiący na suszarce niezły, moje na to nie wpadły - na szczęście, bo już za ciężkie i byłaby katastrofa![]()
Kartonow u nas cala masa co chwile sie wala, zatem maja co robicDobrze, że lubisz kupować biegowe buty - koty uwielbiają pudełka![]()
To ja posmamuję swoimi, w wersji plażowej, balkonowej i treningowej
Korzeniowski z tego co mówił, ze względu iż nie był objęty centralnym programem szkolenia, to w covidowych czasach trenował na ogólnodostępnych basenach, a jak było za tłoczno robił to w brodziku. I z tego jedzie na piątą swoją olimpiadę, można...Sikor pisze:
3. Po poludniu pojechalismy na basen.
Starszy syn mial swoj trening, a ja z mlodszym poszlismy na otwarty 50m, zeby troche poplywac i potem sie pobawic.
Tlok byl duzy, do tego polaczyli 2 tory w 1, zeby plywac "w kolko" (zw wzgledu na COVID), co oczywiscie nie bylo mozliwe, bo roznica tempa miedzy osobami byla potezna, wiec trzeba bylo ciagle wyprzedzac. Z drugiej strony pocwiczylem wczoraj chcac nie chcac zerkanie do przodu w czasie plywania. Zaprocentuje na zawodach.
W sumie wyszlo ledwo 1000m, a syn zrobil 600m, wiec trening zaliczam do udanych
Tylko jak on plynal, to sama fala pewnie ludzi na brzeg wyrzucalo!jacekww pisze: Korzeniowski z tego co mówił, ze względu iż nie był objęty centralnym programem szkolenia, to w covidowych czasach trenował na ogólnodostępnych basenach, a jak było za tłoczno robił to w brodziku. I z tego jedzie na piątą swoją olimpiadę, można...![]()
Zmienilem. Ale nie wiem czy o to chodziloNie myślałeś nad uaktualnieniem tytułu bloga, plany masz klarowne, i dokądś już prowadzą?
Perfekt,Sikor pisze:jacekww pisze:Zmienilem. Ale nie wiem czy o to chodziloNie myślałeś nad uaktualnieniem tytułu bloga, plany masz klarowne, i dokądś już prowadzą?
No to gitjacekww pisze:jak poczytać inne blogi, w większości ich tytuł doskonale definiuje poczynania autorów, teraz i u Ciebie tak jest.![]()
Ja mam cały czas BT w telefonie włączone i dane z do zegarka idą na zasadzie "push" - BT Smart.UWAGA: Funkcja aklimatyzacji cieplnej jest dostępna tylko w przypadku aktywności wykonywanych z użyciem GPS i wymaga danych o pogodzie z podłączonego smartfonu.
Nope, tej ostatniej linijki brak.keiw pisze:Robert w apce Connect w telefonie tak u mnie wygląda aklimatyzacja cieplna:
Nie masz tego u siebie?
No wlasnie to probowalem napisac w dyskusji w Garmin ConnectMoże to jest istotne:Ja mam cały czas BT w telefonie włączone i dane z do zegarka idą na zasadzie "push" - BT Smart.UWAGA: Funkcja aklimatyzacji cieplnej jest dostępna tylko w przypadku aktywności wykonywanych z użyciem GPS i wymaga danych o pogodzie z podłączonego smartfonu.
Ok, to przynajmniej moge ogarnac. O ile nie zapomnekeiw pisze:Ale w czasie biegu nie musisz mieć telefonu ze sobą. Wystarczy synchro bezpośrednio przed i po biegu.
Ech, zima przyszla znowu. Dzisiaj ledwo 22 stopnie, a do piatku ma nie przekraczac 24. A do tego burzekeiw pisze:U mnie jeszcze dziś daje ale jutro liczę na jakiś oddech