Komentarze do bloga Biegaczka K50 - cel główny: chudnięcie

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

MariaSrokaBiegaczka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

beata pisze:
sebastian899 pisze:ja też jutro mogę napisać że 10 km przebiegłem w 30 minit , papier wszytko przyjmie , ktoś uwierzy ?
Nie no, napisz jeszcze, że masz nadwagę i dopiero zaczynasz biegać, no i co to jest ta autolapa??? :hahaha:

Ale ktoś ma z nas ubaw, no i na zdrowie!
Ubaw? Ja się przecież z nikogo nie śmieję. Odnoszę raczej wrażenie, że jest wręcz odwrotnie. Myślałam, że doświadczeni sportowcy będą mnie dopingować w mojej drodze do celu, którym jest zrzucenie paru kg, a tu okazuje się, że moja nadwaga jest wyśmiewana :grr: . I tak schudnę, nawet bez pomocy.
New Balance but biegowy
50latek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:47
Życiówka w maratonie: - - -

Nieprzeczytany post

MariaSrokaBiegaczka pisze:Czyli jednak kogoś uraziłam. Nie to było moim celem,chciałam po prostu mieć swiadomość wsparcia u doświadczonych sportowców dzieląc się moimi biegowymi początkami. Szanuję jednak specyfikę tej społeczności, może z czasem zostanę zaakceptowana?
....
Ubaw? Ja się przecież z nikogo nie śmieję. Odnoszę raczej wrażenie, że jest wręcz odwrotnie. Myślałam, że doświadczeni sportowcy będą mnie dopingować w mojej drodze do celu, którym jest zrzucenie paru kg, a tu okazuje się, że moja nadwaga jest wyśmiewana :grr: . I tak schudnę, nawet bez pomocy.
Piszesz, że kogoś uraziłaś, a sama teraz czujesz się urażona. Więcej dystansu do siebie i komentarzy innych. Ja cię akceptuję. Wsparcia sportowego ci nie udzielę, bo nie biegam na tak wysokim poziomie, no i jestem szczupły, więc nigdy się nie odchudzałem, czyli i tu cię nie wspomogę. Ale wspieram cię duchowo i dopinguję.
Mam nadzieję, że dalej będziesz się dzieliła swoimi postępami w bieganiu i odchudzaniu.
P.S. I przebiegnij wreszcie ten maraton, czyli na zegarku 42185 m!
MariaSrokaBiegaczka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

50latek pisze:
MariaSrokaBiegaczka pisze:Czyli jednak kogoś uraziłam. Nie to było moim celem,chciałam po prostu mieć swiadomość wsparcia u doświadczonych sportowców dzieląc się moimi biegowymi początkami. Szanuję jednak specyfikę tej społeczności, może z czasem zostanę zaakceptowana?
....
Piszesz, że kogoś uraziłaś, a sama teraz czujesz się urażona. Więcej dystansu do siebie i komentarzy innych. Ja cię akceptuję. Wsparcia ci nie udzielę, bo nie biegam na tak wysokim poziomie, no i jestem szczupły, więc nigdy się nie odchudzałem, czyli i tu cię nie wspomogę. Ale wspieram cię duchowo i dopinguję.
Mam nadzieję, że dalej będziesz się dzieliła swoimi postępami w bieganiu i odchudzaniu.
Spokojnie, mam do siebie dystans. A to że nie chcę kogokolwiek urazić to chyba dobrze? Będę sobie pisać, może akurat ktoś przeczyta, a ja świadoma tego, że ktoś czyta szybciej schudnę i wszyscy będą szczęśliwi. Póki co odpoczywam bo bolą mnie nogi, to chyba nikogo w oczy nie będzie bodło tak mocno jak moje nieudolne próby biegowe.
Siedlak1975
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:59
Życiówka w maratonie: 2:59:13

Nieprzeczytany post

MariaSrokaBiegaczka pisze:
beata pisze:
sebastian899 pisze:ja też jutro mogę napisać że 10 km przebiegłem w 30 minit , papier wszytko przyjmie , ktoś uwierzy ?
Nie no, napisz jeszcze, że masz nadwagę i dopiero zaczynasz biegać, no i co to jest ta autolapa??? :hahaha:

Ale ktoś ma z nas ubaw, no i na zdrowie!
Żeby schudnąć nie trzeba rad biegaczy, nie trzeba biegać. Trzeba znać podstawy matematyki. Dodawanie i odejmowanie
MariaSrokaBiegaczka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Osiedlak1975 w pełni się zgadzam. Można by szybko się odchudzić przechodząc na miesiąc na chleb i wodę. Ale chodzi też o to aby zrobić to bezpiecznie i zdrowo,prawda? Jednym ze sposobów napewno jest jakaś aktywność ruchowa, a ja wybrałam bieganie.
Dziękuję Ci za tę radę.
MariaSrokaBiegaczka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

sebastian899 pisze:
Wooki pisze:Po co wy karmicie trolla? Przecież z głodu nie umrze. Najwyżej pójdzie żerować gdzie indziej...
+1 , nie ma co tutaj już się co więcej udzielać , kto choć trochę myśli wie że te cyferki są niemożliwe i zazdrość tutaj nie ma z tym nic wspólnego , ja też jutro mogę napisać że 10 km przebiegłem w 30 minit , papier wszytko przyjmie , ktoś uwierzy ?
Dopiero to doczytałam.Nie wiem o co chodzi. Też przecież napisałeś ile przebiegłeś i w jakim czasie i nikt o to się nie denerwuje,widocznie wszyscy uwierzyli.
Awatar użytkownika
Sikor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:35
Życiówka w maratonie: 3:13:29
Kontakt:

Nieprzeczytany post

MariaSrokaBiegaczka pisze:Czyli pan Sikor żartował z tym że tempo się zmieni? Bo zaczynam już mieć mętlik w głowie.
Jakie zartowal? Przecierz to zupelnie logiczne :niewiem:
Awatar użytkownika
Sikor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:35
Życiówka w maratonie: 3:13:29
Kontakt:

Nieprzeczytany post

50latek pisze:P.S. I przebiegnij wreszcie ten maraton, czyli na zegarku 42185 m!
Ale ja podpuszczasz, to jest niedopuszczalne! :orany:
Dobrze wiesz, ze maraton to 42195m, czyli by sie nabiegala, a maraton i tak bylby niezaliczony. I to przez glupie 10m.
Naprawde nieladny zart, bardzo nieladny... :ojnie:
Ostatnio zmieniony 10 cze 2021, 13:36 przez Sikor, łącznie zmieniany 1 raz.
jacekj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:36
Życiówka w maratonie: 3:48:21
Kontakt:

Nieprzeczytany post

MariaSrokaBiegaczka pisze:... Można by szybko się odchudzić przechodząc na miesiąc na chleb i wodę. Ale chodzi też o to aby zrobić to bezpiecznie i zdrowo,prawda? Jednym ze sposobów napewno jest jakaś aktywność ruchowa, a ja wybrałam bieganie.
...
Marku301 rzuć w końcu okiem na wątek koleżanki.

Wysłane z mojego SM-G390F .
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

jacekj pisze: Marku301 rzuć w końcu okiem na wątek koleżanki.
Musiałaby wrzucić zdjęcie.
Marek301 lubi zdjęcia (ładnych) pań.
MariaSrokaBiegaczka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

beata pisze:
jacekj pisze: Marku301 rzuć w końcu okiem na wątek koleżanki.
Musiałaby wrzucić zdjęcie.
Marek301 lubi zdjęcia (ładnych) pań.
Narazie zdjęcia nie wstawiam. Wolę skoncentrować się na aktywności ruchowej,truchtać i chudnąć.
Siedlak1975
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:59
Życiówka w maratonie: 2:59:13

Nieprzeczytany post

Jeśli mieszkasz w Tychach lub okolicach to proszę o pomoc w złamaniu 1:24 w HM.
Planuje biec 16-18 lipca. W zależności od pogody. Poprowadź mnie do 17--18km równo w tempie 3:58. Dalej dam sobie radę
sebastian899

Nieprzeczytany post

Siedlak1975 pisze:Jeśli mieszkasz w Tychach lub okolicach to proszę o pomoc w złamaniu 1:24 w HM.
Planuje biec 16-18 lipca. W zależności od pogody. Poprowadź mnie do 17--18km równo w tempie 3:58. Dalej dam sobie radę
Taaa jasne , ostatni post potwierdza to że to jedna wielka prowokacja !!! Błąd z mojej strony że to komentuje , bo najlepsza nauczka dla żartownisia był by brak reakcji z naszej strony .
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Strach pomyśleć co się będzie działo, jak biegaczka zejdzie do wagi 50 kg,… Tylko kadra,…
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Ryszard N. pisze:Strach pomyśleć co się będzie działo, jak biegaczka zejdzie do wagi 50 kg,… Tylko kadra,…
Może jeszcze do Tokio zdąży, kto wie?
ODPOWIEDZ