Nue no, Tomcio w końcu zadowolony z butakeiw pisze:Formularz zwrotu ma już w kompie i czeka

Moderator: infernal
Nue no, Tomcio w końcu zadowolony z butakeiw pisze:Formularz zwrotu ma już w kompie i czeka
to fakt, ale na żywo kolor też jest megakeiw pisze:Coś masz kolor przekłamany
Wysłane z mojego Pixel 5 .
A jakie sa kursykeiw pisze:U bukmacherów można obstawiać czy Siedlak swoje odeśle
nie ma opcji tym razem, bo to nie jest do człapaniakeiw pisze:U bukmacherów można obstawiać czy Siedlak swoje odeśle
oj tam, za trzy stówki można iść za stadem "baranów"sebastian899 pisze:Jakis szal jest na tego buta teraz , tez bym kupił , ale nie kupię bo nie lubię iść za większościąkeiw pisze:U bukmacherów można obstawiać czy Siedlak swoje odeśle
najwięcej Ci może powiedzieć @cichy70, bo to w sumie od Roberta poszło info o dobrym bucie. Tomek zrobił dzisiaj pierwszy trening, ja czekam na coś szybkiego ale już wiem na pewno, że zastąpią mi zoom fly3kkkrzysiek pisze:Kurde, recenzujcie. Bo patrzyłem na dostępność moich ulubionych butów i pusto. Null. W moim rozmiarze brak zupełny, nawet za granicą. A Freedomy 4 jakoś się nie pojawiają. A za trzy stówki to może bym zaryzykował i wrzucił do szafy gdzieś do jesieni.
To otwierając w 15sek miałbym jeszcze przyspieszyć?sultangurde pisze:Przemek, za szybko zaczynasz te 300 metrów. Jak walisz ok 15 sekund na pierwsze 100 metrów to nie masz szans nie dostać w pysk po 200 metrach bo to prędkość otwarcia na 42-43 sekundy. Zacznij trochę wolniej i przyspieszaj po każdych 100 metrach. Wiem coś o tym bo biegałem tego dużo na czas i PB w wieku 14 lat miałem 39.8 sekundy na oficjalnych zawodach