Komentarz do artykułu MP w maratonie - relacja LIVE
- pawo
- Wodzirej
No i pięknie po raz trzeci.
-
- Wyga
- Życiówka w maratonie: brak
Chodzi o to, że wszyscy biegnący w Metaspeedach zrobili mega postęp, super marketingowo dla Asicsapaweu92 pisze:NiedzielnyBiegacz91 pisze:Wszyscy najlepsi w nowych Asicsach, Vaporfly bye bye!![]()
kolejne 3 minima u kobiet!
Wszyscy zawodnicy na kontraktach z Asicsem to jakie inne buty mieli ubrać? :D
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mossar, czasy takie, że generalnie nic na dłuższą metę na 100% nie wiadomo, więc cieszmy się tym, co oglądamy.Mossar pisze:Jak to teraz wygląda z perspektywy Tokio? Wystąpią Nowicki, Chabowski i Gardzielewski? Czy zasady są jakieś inne?
Nie jestem specjalnie patriotką, ale fajnie, że na nasze podwórko wróciło jakieś bardziej konkretne ściganie i paradoksalnie Covid w tym pomógł ...
Fajny bieg wyszedł, gratulacje dla wszystkich!

- Mossar
- Zaprawiony W Bojach
Beata, ja się bardzo cieszę
Szczególnie mnie cieszyła radość Nowickiego i Chabowskiego na mecie. I bieg Lisowskiej. Wbiegła z rekordem Polski (wyrownany czy pobity?) w stylu Eliuda. Zresztą Eliud też pokazal dzisiaj swoja klasę.

viewtopic.php?p=1087487#p1087487 - Komentarze
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:42
- Życiówka w maratonie: 2:47:03
Też tak uważam, wszystko powinno być w rękach zawodników. Kolejni raczej powinni być traktowani jako rezerwowi (co pewnie nie jest takie proste, bo biegacz musiałby być w gotowości na wypadek problemów kogoś z trójki - inna rzecz, że to wcale nie jest rzadka sytuacja).
10k: 35:42 | M: 2:47:03