Siedlak1975 pisze:Jak masz pytania w temacie buty to do mnie. Trochę ich ostatnio przetestowałem
Pani na poczcie wita mnie już z szerokim uśmiechem na twarzy
Jak kiedyś przyjdę bez paczki pod pachą to będzie w szoku
To pisz mi tu Siedlak jakieś mocne buciki na starty i na tupanie nóżką
sultangurde pisze:Wiem, że się zraziłeś do NB, ale ja biegam już prawie 2 miesiące rozbiegania w 880v10 i muszę powiedzieć świetny but. Sporą ma amortyzację, więc bardzo mi pomaga przy szuraniu wolnych kilometrów. Kupię sobie jeszcze jedną parę jak będą jakieś końcówki serii albo coś.
Co do nowego PB na 5 km to faktycznie masz delikatne rezerwy i to jest widoczne.
Wcześniej czy później je wykorzystasz, jak będzie silny bieg i ktoś pociągnie na wynik.
Zawsze o NB słyszałem negatywne opinie, że rozwalają się raz dwa. I nie mówię tutaj stricte o biegowych, ale też o zwykłych na codzień. Wydaje mi się, że NB zaczął jednak poprawiać jakość swoich produktów ale obecna wtopa mnie trochę zraziła właśnie
Co nie zmienia faktu, że kuszą mnie ich produkty dalej i może dam szanse ponownie.
O tych akurat nie słyszałem, choć widziałem. O fuell cell rebel słyszałem i czytałem pozytywne bardzo recenzje, a są w miarę przystępnie cenowo bo to nie jest jakiś nowy model.
Na spokojnie. Mam czas. Najważniejsze, że zacząłem wierzyć że mój cel jest realny