Michał, a może po prostu dowaliłeś mocny trening, jeszcze w miarę świeżo po mocnej dyszce, no i nogi trochę zastrajkowały. Jak masz beton w łydach, to rozciągaj i roluj.
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Moderator: infernal
Obojętnie jaka?sultangurde pisze:Michał, dla przypomnienia, ja się już dawno przestawiłem i większość kanapek smaruję musztardą zamiast masłem.
Bardzo dobrze robi jak się zdarzają skurcze.
Nie, wydaje mi się że to nie jest do końca kwestia tego. Po mocnej dyszce jakoś nie miałem takich doznań. Bydę rozciągał i rolował, tak jak piszeszbezuszny pisze:A o tej musztardzie vs maśle to nie słyszałem. Muszę obadać.
Michał, a może po prostu dowaliłeś mocny trening, jeszcze w miarę świeżo po mocnej dyszce, no i nogi trochę zastrajkowały. Jak masz beton w łydach, to rozciągaj i roluj.Jak nie masz, to też nie zaszkodzi.
Generalnie z tego co pamiętam to pisali, że substancje które są odpowiedzialne za ostrość w musztardzie powodują stymulację układu nerwowego i neuronów a to rozluźnia mięśnie. Więc raczej ta ostra lub średnio ostrainfernal pisze:Obojętnie jaka?:sultangurde pisze:Michał, dla przypomnienia, ja się już dawno przestawiłem i większość kanapek smaruję musztardą zamiast masłem.
Bardzo dobrze robi jak się zdarzają skurcze.