Nie miałeś nigdy plakatow z Ronaldo czy Lewandowskim ? To jest mój idol , a Ty proszę mnie nie obrażaj :grr:Jarek zdjęcie wymiata , ale mam trochę inne wyobrażenie o Panu HarpagananieMatiR pisze:![]()
Nie żebym co, ale trochę homo
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderator: infernal
Nie miałeś nigdy plakatow z Ronaldo czy Lewandowskim ? To jest mój idol , a Ty proszę mnie nie obrażaj :grr:Jarek zdjęcie wymiata , ale mam trochę inne wyobrażenie o Panu HarpagananieMatiR pisze:![]()
Nie żebym co, ale trochę homo
To jest to słynne przodopochylenie miednicy?keiw pisze:Masz, gotów do biegu w czasie zakupów:
Nie , to jest ta słynna młoda kobieta że sklepu z którą Pan Harpagan biega po lesiedziki_rysio_997 pisze:To jest to słynne przodopochylenie miednicy?keiw pisze:Masz, gotów do biegu w czasie zakupów:
To już razem biegają? Straciłam wątek i zatrzymałam się na etapie ćwiczeńsebastian899 pisze:Nie , to jest ta słynna młoda kobieta że sklepu z którą Pan Harpagan biega po lesie
Hmm, a co to za narzecze?harpaganzwola pisze:po wczoraju
Prawdziwy mówca motywacyjny!mam potężną motywację. Zbudowałem gigantyczną regenerację
Nic nie rozumiesz! Nic!beata pisze:Hmm, a co to za narzecze?harpaganzwola pisze:po wczoraju![]()
![]()
Chyba tak. Ale czy miale te leginsy, to tez nie wiem.MatiR pisze:To ta sama która zasiedziała się u naszego mistrza ?
Pan Harpagan nie jest mistrzem tylko MISZCZEM. Zapamiętaj to sobie kandydacie na kandydata na ucznia.sebastian899 pisze:Cały czas pisze jeszcze żeby nie bawić się w trenowanie , tylko trenować , mistrzu ja to pisałem już Matiemu , głoszę Twoje nauki , ale on ma na to wyrąbane .