Co to jest: cztyry giry, cztyry sikordyry, dwa kordaje i jeden odmach?Aniad1312 pisze:...silną więź z Wielkopolską
Repatriantka z Tarnopolskiego zakochała się w uciekinierze z Wielkopolski.
W Karkonoszach...
Moderator: infernal
Co to jest: cztyry giry, cztyry sikordyry, dwa kordaje i jeden odmach?Aniad1312 pisze:...silną więź z Wielkopolską
Sraczka to w najbardziej optymistycznym scenariuszu.rocha pisze:Znów nas jakiś wirus napadł. Domownicy już przechorowali, a teraz ja zapuszczam gile. Pewnie po roku nieustannej dezynfekcji rąk wszyscy tak się wyjałowią, że nadejdzie epidemia mega sraczki. Wtedy z kolei jakiś farma-celebryta zaleci probiotyki. Wiara zje tak wielkie dawki lactobacillusów, że wywoła to reakcje immunologiczne.
ciiii...beata pisze:...nie dezynfekuję...
Kurczę, to właśnie indukowanie lęku. Nie ma sensu się tego bać, a ten mój wykwit intelektualny to funta kłaków niewart.beata pisze:A dlaczego duże dawki probiotyków mogą wywołać reakcje immunologiczne?...
Spokojnie, mam dużo lęków ale w tej kwestii nie - lubię za to wiedzieć .rocha pisze:Kurczę, to właśnie indukowanie lęku. Nie ma sensu się tego bać, a ten mój wykwit intelektualny to funta kłaków nie wart.beata pisze:A dlaczego duże dawki probiotyków mogą wywołać reakcje immunologiczne?...
Po jednym nawet w krótkich portkach przebiegłem.beata pisze:...stawy nadal zamarznięte...
Chyba wszyscy tak mamy ...Sikor pisze:Poniekad tez tak mam. Wysilek jest mi nieodzownie konieczny, zeby... wypoczac
To dobrze wiedziec, ze jest nas wiecejbeata pisze:Chyba wszyscy tak mamy ...Sikor pisze:Poniekad tez tak mam. Wysilek jest mi nieodzownie konieczny, zeby... wypoczac