SBBP 2

Awatar użytkownika
Kociemba
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bylo wspaniale , bajkowo-snieznie. Wszystkim uczestnikom przypominam, ze podobne atrakcje czekają w  sobotę na Bielanach.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Janusz, nie bardzo wiem za co mi dziękujesz?
Jeżeli za to, że zaczęlismy biegać na Bielanach to ojców i matek "sukcesu" jest więcej, a przynajmniej: Joycat i Grubcio. No i Wojtek bo on jest chyba ojcem każdego sukcesu ;)

(Edited by FREDZIO at 6:10 pm on Jan. 12, 2003)
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie kazdego , tylko prawie wszystkich ;)
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
festin
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Quote: from Janek on 4:42 pm on Jan. 12, 2003
Misjonarzu, znalazłeś tą komórę?
Niestety gdzies gleboko "wsiakla" :( - nie powiem troche bede tesknil ;)
Horpynka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Na wezwanie Janusza stawiłam się na biegu. Z bieganiem to bywało u mnie tak,  że kiedy tylko się wychyliłam, to żałowałam więc... bez entuzjazmu włożyłam na siebie wszystko co tylko miałam sportowego i poszłam do TESCO krokiem aspirującym do  truchtu.
Od dawna już nie biegam i jestem na tę formę ruchu za ciężka. Dla solidarności z mężem i tez dlatego, że Was lubię, postanowiłam nie wiele myśląc - lecieć na spotkanie.

A tu zaraz dobre zaczęło się wydarzać, bo zobaczyłam niektóre znajome twarze, które dobrze mi robią, kiedy się na nie patrzę. A wyglądali imponująco i groźnie stojąc w kółku, jak jacyś rycerze, czy inne towarzystwo  natchnione . Gorąco mi się zrobiło z tego wszystkiego- to jest z tych trzech par gaci co je miałam na sobie - a także z wrażenia. Wyszłam przed sklep a tam myśl mnie jednak dopadła i to wstydliwa :jatylko:  , bo to mi się przypomniało, że kiedy ostatnim razem, co było dawno temu, biegłam z tym szacownym towarzystwem, to  zachciało mi się do rygi Obrazek
i... zgubiłam się.  

Po chwili ruszamy, dużo nas,  inaczej jakoś, nikt się nie wyrywa, może rzeczywiście tym razem  będziemy biegać razem.
I było razem i bardzo fajnie mimo tego, że i tym razem musiałam zająć swoją stała strategiczną pozycje - na końcu, jako że chwilami muszę spacerować, żeby mi spadło tętno do granic przyzwoitości.
Za to na koncu pierwszej pętelki dostałam oklaski i uległam przez chwilę miłemu wrażeniu, że może zabrakłoby kogoś w tej grupie beze mnie. :taktak:
Dziekuję bardzo za towarzystwo - coś jest w tym pomyśle na bieganie razem.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

No i przybył 800-setny forumowicz (a przynajmniej nick)
filipp
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Hej, i ja tam bylem. Bylo b. sympatycznie - calkiem pokazna impreza biegowa. Musielismy robic niezle wrazenie. Do nastepnych razow!
Awatar użytkownika
Dwarf
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzięki za wspólny bieg.
Liczę na następne. Skoro było nas 21 osóbi 2 psy to może w kolejnych biegach zbierze się co najmniej 30 biegaczy.
Dwarf
Awatar użytkownika
Wojand
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Było wspaniale i sympatycznie, aura i uczestnicy dopisali. Dzięki pomysłodawcom. Myslę, że niedzielne bieganie na Kabatach stanie się cykliczną imprezą. Było miło spotkać w realu osoby znane z cyberprzestrzeni. Do zobaczenia na następnych biegach.
kledzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzieki waszemu biegowi w rekordowym tempie wzrasta liczba forumowiczow biegania.pl. Horpynka, Wojand..., czekamy na nastepnych.

kledzik
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Niedzielne Kabaty zrobi³y na mnie du¿e wra¿enie. Wyobra¿am sobie, jak to wygl±da³o z perpektywy osoby postronnej: kolorowy t³umek truchtaj±cych ludzi + 2 weso³e psy. Brakowa³o nam jedynie brodatego Forresta Gumpa na przedzie :)

My¶lê, ¿e ten niedzielny bieg powinien staæ siê now± ¶wieck± warszawsk± tradycj±: chêtni spotykaj± siê pod Tesco i wspólnie biegniemy do lasu. O¶mielê siê jedynie zasugerowaæ nieco wcze¶niejsz± godzinê, np. 9..? :lalala:

Horpynka - super, ¿e nareszcie przy³±czy³a¶ siê do forum!
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kledzik, Wojand nie jest nowy, w czasie biegu dowiedzialem sie od niego, ze zaglada na forum od miesiecy

Joycat, moze rzeczywiście 9.00 bylaby lepsza, ale nie zmieniajmy tego na razie. Porozmawiajmy na biegu, moze jakies referendum sie zrobi? :) Dla mnie idealna pora bylaby 8.00, a nawet 7.30. Ale mogloby to sie mocno odbic na frekwencji.

Ja bede przy Tesco w niedziele. Bedzie pewnie mniej osob z powodu Biegu Chomiczowki, ale licze, ze poza mna bedzie ktos wiecej.
ENTRE.PL Team
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from PAwel on 12:27 pm on Jan. 15, 2003
Joycat, moze rzeczywi¶cie 9.00 bylaby lepsza, ale nie zmieniajmy tego na razie. [...] Dla mnie idealna pora bylaby 8.00, a nawet 7.30. Ale mogloby to sie mocno odbic na frekwencji.
OKi, nie upieram siê, dostosujê siê do woli wiêkszo¶ci :)
W niedzielê biegnê na Chomiczówce, wiêc nie przyjadê na Kabaty. W nastêpnym tygodniu - bardzo chêtnie :taktak:
Janusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tak jak Wam odpowiadają wcześniejsze godziny, tak mnie późniejsze. Najchętniej to biegałbym wieczorem. Ale rano też mogę.
Co do wprowadzania wszelkich zmian, też uważam, że powinna być rozmowa na żywo z grupą, tutaj możemy zgłaszać propozycje. Przekonałem się że wiele osób mimo że ma dostęp do internetu nie da się zainteresować żadnym forum, nawet tak ciekawym jak nasze.
Jeśli chodzi o moją luźną propozycję, brzmi ona godz. 10:00, ale i tak przyjdę na 9:30, a potem o takiej porze jak zadecyduje większość, jeśli wolą większości byłaby godz. 6:00 rano też przyjdę, najwyżej spóźniony ;)
Janusz
Awatar użytkownika
Wojand
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Hi
To prawda, że jestem fanem tej strony od wielu miesięcy. Rozumiem, że się spotykamy w niedzielę przed Tesco o 9.30 żeby troszkę potupać w lesie kabackim. Ja tym razem odpuszczam sobię Chomiczówkę, jeszcze się rozgrzewam, a poza tym trzeba dać szansę innym.
Wojand
ODPOWIEDZ