Realizacja planu z książki Maraton zaawansowany

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

sebastian899

Nieprzeczytany post

30 sekund po 3 .00 ? , takie chuchro jak ja szybciej to biega :ojnie: i takie beztalencie jak Mati , chłopaki powiedzcie 30 sekund po 3.00 to wstyd chyba nie ? U mnie za takie coś na stosie palą :nowiesz:
New Balance but biegowy
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

To jakieś 200m w 36s.
Na 30s przerwy zrobię tego 25 sztuk. Na 60s przerwy zrobię tego... wszystkie. :bum:

OK, nie ma porównania, bo moje dzieci starsze od kolegi, wiec sie nie liczy.
sebastian899

Nieprzeczytany post

Harpagan nie wiem jak to się stało ale zapomniałeś dzisiaj dodać najważniejszego że to był Twój 84 dzien bez przerwy , na którym zrobiłeś minimum 12 km , oby to było ostatni raz żebym to ja takich ważnych , najważniejszych rzeczy musiał pilnować :bum:
MatiR
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: -
Życiówka w maratonie: -

Nieprzeczytany post

Harpagan celowo nie podał który to dzień, bo to był eksperyment społeczny.
sebastian899

Nieprzeczytany post

MatiR pisze:Harpagan celowo nie podał który to dzień, bo to był eksperyment społeczny.
Sprawdzał nas , ale ja jestem na bieżąco , mam specjalnie założony zeszyt do tego i skrupulatnie codziennie wszystko zapisuje , zastanawiam się nad prezentem dla Harpagana na okrągła 100 które zbliża się wielkimi krokami , to będzie wydarzenie roku , masz jakiś może pomysł na prezent i pytanie czy się dolozysz ? taki zawodnik jak Harpagan chyba zasługuje na coś wyjątkowego :bum: .
MatiR
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Myślę że te 100dni ciągiem to nic szczególnego dla niego, więc taki prezent mógłby zostać odebrany negatywnie.

Dla nas, a szczególnie dla mnie, bo jestem większym ogórkiem takie wydarzenie byłoby czymś wielkim - wątpię czy akurat dla harpagana.

Dlatego nie dorzucę się. Nie chcę mu podpaść, bo komentowanie tego bloga to zaszczyt.
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mogę wiedzieć czym sobie autor zasłużył na taką polewkę? Nie bardzo mi się chce szukać ;)
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

Skoor pisze:Mogę wiedzieć czym sobie autor zasłużył na taką polewkę? Nie bardzo mi się chce szukać ;)
Wystarczy przeczytać jego 10 ostatnich wpisów na blogu. Po prostu odlot.
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kurde, zachęciłeś mnie :hahaha:
sebastian899

Nieprzeczytany post

Skoor pisze:Mogę wiedzieć czym sobie autor zasłużył na taką polewkę? Nie bardzo mi się chce szukać ;)
Żałuj że Ci się nie chcę , sporo byś się dowiedział ,a bylo troche tego , ale jakbym miał wybrać 1 to chyba ten jest moim ulubionym

Napewno zmniejszam długość treningów i niektóre treningi będą bardzo spokojne. Całe szczęście mam las i tam można się schować przed ludzmi, kiedy bede się włóczył aby nie było komentarzy typu, co za truchtanie. U nas ludzie są uczuleni na osoby wolno biegające. Jeden facet biega nocą aby go nie widzieli a drugi truchta za dnia i tylko mi później ludzie skarżą się na niego.

edit : kurde przez tego bloga jeszcze mnie z roboty wy....
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Akurat ten fragment znam ;)

Ale jednak nie chce mi się czytać :bum:
sebastian899

Nieprzeczytany post

Dobra szanowni państwo dalej piszemy. Choć na pw ktoś mi napisał o jakiś komentarzach. Po prostu nie wiem o co jemu chodzi, ja tu piszę sobie tylko.

Przyznać się kto był tym odważnym ?i co ta osoba nie rozumie i o jakie komentarze chodzi ? Tez nie wiem :hahaha:

Od połowy grudnia biegam bez przerwy i to jest mój ever challenge. Zresztą do stówy w Krynicy mam się przygotowywać a więc muszę duzo biegać.

Właśnie otworzyłem notes i wedlug moich notatek był to Twoj 85 dzien bez dnia przerwy i biegasz dokladnie od 13 grudnia

statnimi tygodniami mloda kobieta mi zaproponowała treningi (poznałem ją w sklepie, ona na stażu tam była), ale w lesie (mówiła że wstydzi się biegać po szosie), biegam z nią jakieś trzy km bardzo wolno i tego nie notuję i ćwiczenia wykonuje się. Czasem się trochę u niej zasiedzę a biegam z nią po moim treningu gdzieś o 19, jak się zasiedzę wracam o 22 i ćwiczenia odpadają, bo nie chce mi się u niej wydurniać.

To mnie rozwaliło już całkiem , dlaczego mi się takie przygody nie trafiają ? :hej: aa i dlaczego po szosie sie wstydzi a w lesie nie , to dopiero zagadka , chyba dlatego że ludzie ją zobaczą jak powyzej 5.00 biegaa hhahaha miszcz*
sebastian899

Nieprzeczytany post

Harpagan dawaj coś jeszcze nie każ nam czekać do jutra.P
MatiR
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ten blog jest coraz lepszy :hahaha:
Siedlak1975
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:59
Życiówka w maratonie: 2:59:13

Nieprzeczytany post

MatiR pisze:Ten blog jest coraz lepszy :hahaha:
Chyba pojawił się nawet wątek miłosny!!!
Kiedyś człowiek zasiadywał się z Paniami po kilka godzin. Fajnie było :hej:
Zajebisty blog. Nawet Cichy tak ciekawie nie pisze :hej:
ODPOWIEDZ