Ależ oczywiście, że tak. Na przykład komuś kto osłania foliową czapeczką ostatnie dwie szare komórki żeby nie uleciały, to nie zaufam w żadnej kwestii.50latek pisze:to jak doradzi coś o butach, co z automatu mam to odrzucić? .
Wolne media.
- pawo
- Wodzirej
- pawo
- Wodzirej
Obiecuję, że kiedyś zdechnę.khorne pisze: Motłoch, krzyczy 'precz z cenzurą', motłoch tego jednak nie zauważa.
Zdychajcie zatem bez żalu (co i tak nie będzie miało miejsca :<)
Hmy, pytasz gdzie te prywatne wolne media dyskutując już piątą stronę właśnie w "medium", ciekawe.
Choć zaraz, zaraz, chyba wiem o co Ci chodzi, niema wolnych mediów, wolnych ludzi, wolnych krajów, no masz rację przykre to.
To jest cywilizacja, nadzieja w wirusie była, że to jebnie ale nie jebło, przynajmniej na razie.
- ziko303
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:16
- Życiówka w maratonie: 3:48:40
Ryszard jeżeli z wszystkiego co napisałem, jedyne co mi wytykasz to żart o szpilkach Olejnik to tu już żadne wolne media nic nie zmienią. Jesteś drugą osobą, która to robi w tym wątku. Rozmawiajmy poważnie.Ryszard N. pisze: Szczególnie podobał mi się argument dot. Olejnik i jej szpilek za 10 tys. Autorowi proponuję, aby poszukał w sobie coś ponad przeciętnego i sprzedał to w przestrzeni publicznej.
-
- Zaprawiony W Bojach
Przepraszam, koń mnie poniósł,...ziko303 pisze:Ryszard jeżeli z wszystkiego co napisałem, jedyne co mi wytykasz to żart o szpilkach Olejnik to tu już żadne wolne media nic nie zmienią. Jesteś drugą osobą, która to robi w tym wątku. Rozmawiajmy poważnie.Ryszard N. pisze: Szczególnie podobał mi się argument dot. Olejnik i jej szpilek za 10 tys. Autorowi proponuję, aby poszukał w sobie coś ponad przeciętnego i sprzedał to w przestrzeni publicznej.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jako, że ze swojej strony temat wyczerpałem, pozwolę sobie przekleić posta jednego publicysty
https://www.facebook.com/rziemkiewicz/p ... 0941915606
https://www.facebook.com/rziemkiewicz/p ... 0941915606
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Dno x 2Svolken pisze:Dno
- pawo
- Wodzirej
khorne pisze: publicysty
- beata
- Ekspert/Trener
pawo, to już po tych prochach, które miałeś zażyć?
Ten wątek robi się lepszy od prochów .
Ten wątek robi się lepszy od prochów .
-
- Zaprawiony W Bojach
w ustach obrońcy komunistycznych aparatczyków i kogoś, kto uważa TVN za źródło rzetelnej wiedzy ("wolne media") jest to akurat komplementSvolken pisze:Dno
merytoryka niczym "***** ***"
-
- Zaprawiony W Bojach
Stary, nie wmówisz mi, że jeszcze nikt wcześniej nie powiedział Ci, że jesteś skończonym idiotą,...khorne pisze:w ustach obrońcy komunistycznych aparatczyków i kogoś, kto uważa TVN za źródło rzetelnej wiedzy ("wolne media") jest to akurat komplementSvolken pisze:Dno
Ja już opuszczam ten wątek chociaż był on podniecający jak żaden z redakcyjnych wywiadów,...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Ryszard... schodzisz na słownictwo poziomu Ziemkiewicz i jego czytelników. Daj spokój.Ryszard N. pisze:Stary, nie wmówisz mi, że jeszcze nikt wcześniej nie powiedział Ci, że jesteś skończonym idiotą,...khorne pisze:w ustach obrońcy komunistycznych aparatczyków i kogoś, kto uważa TVN za źródło rzetelnej wiedzy ("wolne media") jest to akurat komplementSvolken pisze:Dno
Ja już opuszczam ten wątek chociaż był on podniecający jak żaden z redakcyjnych wywiadów,...
-
- Zaprawiony W Bojach
o tym dokładnie mówię i w gruncie rzeczy o tym też napisał Ziemkiewicz.
Po czwarte: zwykłą głupotą. Ludzie, których jedynym rozumem jest nienawiść do PiS nie tylko próbują wmówić innym, ale najwyraźniej sami sobie wmówili, że wielkie medialne korporacje są gwarancją wolności słowa i poszanowania zawodu dziennikarza.
Ja tutaj wielokrotnie pisałem argumenty merytoryczne. Dla jednych bardziej, dla drugich mniej - spoko, były jednak konkrety. A jaki argument ma niezbyt rozgarnięty kolega? "Trzeba omijać jak gówno na chodniku". Na tyle pozwoliła elokwencja. Pokolenie "***** ***". Sporo to mówi o Twojej kulturze osobistej i w gruncie rzeczy także o wykształceniu i inteligencji. No cóż, rozmowa na argumenty to jednak dla Ciebie o dwa piętra za wysoko.A po piąte, mam wrażenie, że animatorzy tej i każdej kolejnej draki traktują tę całą wojnę z PiS jak podoficerowie „we wojsku” tak zwane „sprzątanie rejonów”: nie po to, żeby je posprzątać, tylko żeby wojsko miało robotę, bo jak się nudzi, to mu głupie pomysły do głowy przychodzą. Trzeba lemingi regularnie „wybiegiwać” na jakichś protestach, w jakichś akcjach, organizować im zbiorowe oburzenie i utrzymywać w stanie histerii, bo jeszcze zaczną myśleć i zadawać swym przywódcom niepotrzebne pytania.