Wolne media.

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
pawo
Wodzirej

Nieprzeczytany post

50latek pisze:to jak doradzi coś o butach, co z automatu mam to odrzucić? .
Ależ oczywiście, że tak. Na przykład komuś kto osłania foliową czapeczką ostatnie dwie szare komórki żeby nie uleciały, to nie zaufam w żadnej kwestii.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
pawo
Wodzirej

Nieprzeczytany post

khorne pisze: Motłoch, krzyczy 'precz z cenzurą', motłoch tego jednak nie zauważa.

Zdychajcie zatem bez żalu (co i tak nie będzie miało miejsca :<) :taktak:
Obiecuję, że kiedyś zdechnę. :spoczko:
Hmy, pytasz gdzie te prywatne wolne media dyskutując już piątą stronę właśnie w "medium", ciekawe.
Choć zaraz, zaraz, chyba wiem o co Ci chodzi, niema wolnych mediów, wolnych ludzi, wolnych krajów, no masz rację przykre to.
To jest cywilizacja, nadzieja w wirusie była, że to jebnie ale nie jebło, przynajmniej na razie.
Awatar użytkownika
ziko303
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:16
Życiówka w maratonie: 3:48:40

Nieprzeczytany post

Ryszard N. pisze: Szczególnie podobał mi się argument dot. Olejnik i jej szpilek za 10 tys. Autorowi proponuję, aby poszukał w sobie coś ponad przeciętnego i sprzedał to w przestrzeni publicznej.
Ryszard jeżeli z wszystkiego co napisałem, jedyne co mi wytykasz to żart o szpilkach Olejnik to tu już żadne wolne media nic nie zmienią. Jesteś drugą osobą, która to robi w tym wątku. Rozmawiajmy poważnie.
Blog

Komentarze

5k 21:55 (2018) / 10k 45:16 (2020) / HM 1:40:34 (2017)/ M 3:48:40 (2016)

Obrazek
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ziko303 pisze:
Ryszard N. pisze: Szczególnie podobał mi się argument dot. Olejnik i jej szpilek za 10 tys. Autorowi proponuję, aby poszukał w sobie coś ponad przeciętnego i sprzedał to w przestrzeni publicznej.
Ryszard jeżeli z wszystkiego co napisałem, jedyne co mi wytykasz to żart o szpilkach Olejnik to tu już żadne wolne media nic nie zmienią. Jesteś drugą osobą, która to robi w tym wątku. Rozmawiajmy poważnie.
Przepraszam, koń mnie poniósł,...
khorne
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jako, że ze swojej strony temat wyczerpałem, pozwolę sobie przekleić posta jednego publicysty
https://www.facebook.com/rziemkiewicz/p ... 0941915606
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

Dno
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

Svolken pisze:Dno
Dno x 2
Awatar użytkownika
pawo
Wodzirej

Nieprzeczytany post

khorne pisze: publicysty
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

pawo, to już po tych prochach, które miałeś zażyć? ;)
Ten wątek robi się lepszy od prochów ;).
khorne
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

w ustach obrońcy komunistycznych aparatczyków i kogoś, kto uważa TVN za źródło rzetelnej wiedzy ("wolne media") jest to akurat komplement :)

merytoryka niczym "***** ***" :bum:
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

khorne pisze:
w ustach obrońcy komunistycznych aparatczyków i kogoś, kto uważa TVN za źródło rzetelnej wiedzy ("wolne media") jest to akurat komplement :)

Stary, nie wmówisz mi, że jeszcze nikt wcześniej nie powiedział Ci, że jesteś skończonym idiotą,...

Ja już opuszczam ten wątek chociaż był on podniecający jak żaden z redakcyjnych wywiadów,...
khorne
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rzekł typ, który założył temat o "wolnych mediach" :bum: :spoczko:
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

Ryszard N. pisze:
khorne pisze:

Stary, nie wmówisz mi, że jeszcze nikt wcześniej nie powiedział Ci, że jesteś skończonym idiotą,...

Ja już opuszczam ten wątek chociaż był on podniecający jak żaden z redakcyjnych wywiadów,...
Ryszard... schodzisz na słownictwo poziomu Ziemkiewicz i jego czytelników. Daj spokój.
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

Przynajmniej wiemy, że mamy doczynienia z przedstawicielem bagna umysłowego. Trzeba omijać jak gówno na chodniku.
khorne
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

o tym dokładnie mówię i w gruncie rzeczy o tym też napisał Ziemkiewicz.
Po czwarte: zwykłą głupotą. Ludzie, których jedynym rozumem jest nienawiść do PiS nie tylko próbują wmówić innym, ale najwyraźniej sami sobie wmówili, że wielkie medialne korporacje są gwarancją wolności słowa i poszanowania zawodu dziennikarza.
A po piąte, mam wrażenie, że animatorzy tej i każdej kolejnej draki traktują tę całą wojnę z PiS jak podoficerowie „we wojsku” tak zwane „sprzątanie rejonów”: nie po to, żeby je posprzątać, tylko żeby wojsko miało robotę, bo jak się nudzi, to mu głupie pomysły do głowy przychodzą. Trzeba lemingi regularnie „wybiegiwać” na jakichś protestach, w jakichś akcjach, organizować im zbiorowe oburzenie i utrzymywać w stanie histerii, bo jeszcze zaczną myśleć i zadawać swym przywódcom niepotrzebne pytania.
Ja tutaj wielokrotnie pisałem argumenty merytoryczne. Dla jednych bardziej, dla drugich mniej - spoko, były jednak konkrety. A jaki argument ma niezbyt rozgarnięty kolega? "Trzeba omijać jak gówno na chodniku". Na tyle pozwoliła elokwencja. Pokolenie "***** ***". Sporo to mówi o Twojej kulturze osobistej i w gruncie rzeczy także o wykształceniu i inteligencji. No cóż, rozmowa na argumenty to jednak dla Ciebie o dwa piętra za wysoko.
ODPOWIEDZ