Coś w tym chyba jest, dlatego bardzo ubolewam nad zamknięciem siłowni. Wzmocnił bym się ogólnie.Rolli pisze: Czyli sila siedzi w nogach.
Niby można obejść te przepisy, bo niektóre siłki są otwarte ale jak zamkną cała Polskę to bez sensu kombinować.
Moderator: infernal
Coś w tym chyba jest, dlatego bardzo ubolewam nad zamknięciem siłowni. Wzmocnił bym się ogólnie.Rolli pisze: Czyli sila siedzi w nogach.
Szkoda, szkoda. I nas tez zamknięte, a juz trochę za zimno, żeby trenować wszystko na dworze.Przemkurius pisze:Coś w tym chyba jest, dlatego bardzo ubolewam nad zamknięciem siłowni. Wzmocnił bym się ogólnie.Rolli pisze: Czyli sila siedzi w nogach.
Niby można obejść te przepisy, bo niektóre siłki są otwarte ale jak zamkną cała Polskę to bez sensu kombinować.
Teraz zaczynam czuć, że weszło w kopyta dobrze.Logadin pisze:Aż musiałem sprawdzić na google mapsach jak ten rewir podbiegowy wygląda Ładna robota.
Co do siłowni to faktycznie jest ładne zamieszanie, da się chodzić ale trzeba być na bierząco kto się otwiera, kto zamyka etc. Plus wiedzieć co jest na danej siłce.
Ja sam wysłałem w tamtym tygodniu z oddziału 2 do lekarza. Covid.Przemkurius pisze: Btw. Właśnie kierowniczka nam powiedziała, ze ziomeczek od nas z działu pojechał na pobranie wymazu
U nas będzie wiadomo coś dopiero w piątek, jak przyjdą wyniki wymazu. A przed chwilą drugiego pogoniono do domu bo się źle czuł.Rolli pisze:Ja sam wysłałem w tamtym tygodniu z oddziału 2 do lekarza. Covid.Przemkurius pisze: Btw. Właśnie kierowniczka nam powiedziała, ze ziomeczek od nas z działu pojechał na pobranie wymazu
Pod względem wartości tętna i pilnowania koryta lepiej wieczorem, pod względem chciejstwa i regeneracji lepiej rano.Rolli pisze:Hm...
To jak to jest... lepiej rano czy wieczorem. Ja tam wole wieczorem.
a to miałem nie domykać? no to czuje się zaskoczony potencjalnym wynikiem na 10kRolli pisze:Trening domknięty gratuluje!
Z opisu wygląda wszystko OK. Ze ciężko? Mialo być ciężko. To jest ciągły na 10km w 38:30-39:00. Trening bazy wychodzi bardzo dobrze.
Odpocznij...
Od przyszłego tygodnia TWL-seria.
no pejn no gejn! jak miałbym uciec, to bym uciekł jakiś czas temuLogadin pisze:Ooo to bóle się dopiero zaczną od przyszłego tygodnia hehehe XDRolli pisze:Nie strasz... bo ucieknie!Logadin pisze:Zacznei błagać o długie ciągłe po 4'00, by wypocząć :D
W zimie ciężko biegać bardzo szybko. Juz tempo na 400m jest prawie nie możliwe.kkkrzysiek pisze:Dobrze rozumiem, że na razie zamieniacie krótkie i szybkie/bardzo szybkie odcinki powtórzeniami wolniejszymi, ale dłuższymi? Albo właśnie ciągłe, lub ciągłe w zmiennym tempie zamiast interwałów i sprintów? Czy macie ustalone z góry jakieś ramy, że w miesiącach zimowych nie ryzykujecie zbyt szybkich treningów, czy na przykład będzie to mocno dynamiczne, w zależności od pogody?