Sobotni Bielański Bieg Poranny - część 2
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
S³uchajcie, wielkim wpisem w moim dzienniczku treningowym zainaugurowa³am w tym tygodniu przygotowania do maratonu (Kociemba nie zdradzi³ jeszcze, ¿e on ju¿ od trzech tygodni realizuje Wielki Plan), wiêc teraz bêdziemy chyba biegaæ coraz d³u¿sze dystanse. Nie tradycyjne 8 km i do szlabanu, tylko 10, 12, 14 etc. W Was, drodzy koledzy, upatrujê swoj± szansê: ilekroæ zacznê marudziæ, ¿e wracamy, proszê o przypomnienie Wielkiego Celu. To mnie przywróci do pionu.
-
- Zaprawiony W Bojach
Korzystam z przyk³adowego planu treningowego dla pocz±tkuj±cych napisanego przez Hala Higdona.
W sieci rozmaitych planów jest mnóstwo. Do tego konkretnego planu przekona³o mnie to, ¿e tutaj ka¿dy tydzieñ treningu jest bardzo dok³adnie omówiony: wiadomo, na którym etapie przygotowañ jeste¶ i co siê bêdzie dzia³o dalej. To trochê tak, jakby mieæ w³asnego trenera.
W sieci rozmaitych planów jest mnóstwo. Do tego konkretnego planu przekona³o mnie to, ¿e tutaj ka¿dy tydzieñ treningu jest bardzo dok³adnie omówiony: wiadomo, na którym etapie przygotowañ jeste¶ i co siê bêdzie dzia³o dalej. To trochê tak, jakby mieæ w³asnego trenera.
- Daaga
- Zaprawiony W Bojach
Tak tez myslalam i zauwazylam, ze sporo osob decyduje sie na jego rozklad treningow.
Sama tez zdecyduje sie na niego, ale bede sie przygotowywac raczej do pol-maratonu, a maraton "zafunduje" sobie na przyszly rok
Sama tez zdecyduje sie na niego, ale bede sie przygotowywac raczej do pol-maratonu, a maraton "zafunduje" sobie na przyszly rok
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
Ja też zacząłem realizować Wielki Plan
poprawiłem ostatnio czas na 5 km o 3 minuty (jeden z elementów planu, czy też raczej jedno z założeń), ale jeszcze Bardzo dużo do zrobienia przede mną (czas jest dalej o Wiele za słaby)
Zarzucam taki temat:
półmaraton w berlynie, a może by tak... SBBP w berlinie?
4,5,6,7 kwiecien (bieg 6go)
poprawiłem ostatnio czas na 5 km o 3 minuty (jeden z elementów planu, czy też raczej jedno z założeń), ale jeszcze Bardzo dużo do zrobienia przede mną (czas jest dalej o Wiele za słaby)
Zarzucam taki temat:
półmaraton w berlynie, a może by tak... SBBP w berlinie?
4,5,6,7 kwiecien (bieg 6go)
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ja na razie z Wielkim Planem beznadziejnie.
A ten Berlin to może być niezły pomysł. Paweł też się chyba wybierał czy wybiera?
A ten Berlin to może być niezły pomysł. Paweł też się chyba wybierał czy wybiera?
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Taki pomysł by gdzieś pojechac pobiec własnie grupa SBBP juz mi chodził po głowie w charakterze pieknego marzenia więc ja jestem za. Tylko myślałem o maratonie. No i teraz to wszystkie moje biegowe marzenia siedzą w dużym ciemnym worku i czekaja czy dołożę tam jeszcze jakis kamień i utopie w rzece razem z marzanną czy moze wypuszczę je na wolność.
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Daaga
- Zaprawiony W Bojach
Grubciu, ten polmaraton w Berlinie serio?
W sumie to nie jest tak daleko...
A tak wogole "Wielki Plan" to brzmi bardzo powaznie i dostojnie, nie sadzicie?
Juz myslalam, ze macie jakis uknuty plan przygotowan, tylko dla wtajemniczonych, hi, hi, hi.
W sumie to nie jest tak daleko...
A tak wogole "Wielki Plan" to brzmi bardzo powaznie i dostojnie, nie sadzicie?
Juz myslalam, ze macie jakis uknuty plan przygotowan, tylko dla wtajemniczonych, hi, hi, hi.
-
- Zaprawiony W Bojach
A czy to nie jest przypadkiem tak, ¿e aby pobiec w Berlinie to trzeba siê wykazaæ dobrym czasem we wcze¶niejszych startach?
Wielki Plan - bo to jest Naprawdê Wielki Plan. Wielka Nazwa pomaga utrzymaæ Wysok± Motywacjê. To takie moje sztuczki w stosunku do siebie samej
Wielki Plan - bo to jest Naprawdê Wielki Plan. Wielka Nazwa pomaga utrzymaæ Wysok± Motywacjê. To takie moje sztuczki w stosunku do siebie samej
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
pewnie ze serio z berlinem
Wielki Plan jest wielki. więc jak inaczej go nazwać?
inny w wypadku Joy, Kociemby, inny w moim.
indywidualny dla każdego
ja mój zdradziłem w pewnym gronie i teraz drżę żeby go zrealizować - może się uda...
dodam że przy nim schudnięcie o 30 kg to nic takiego, hehe śmiech zamiera na ustach
Wielki Plan jest wielki. więc jak inaczej go nazwać?
inny w wypadku Joy, Kociemby, inny w moim.
indywidualny dla każdego
ja mój zdradziłem w pewnym gronie i teraz drżę żeby go zrealizować - może się uda...
dodam że przy nim schudnięcie o 30 kg to nic takiego, hehe śmiech zamiera na ustach
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Daaga
- Zaprawiony W Bojach
Tak, wiem cos na temat zdradzania sie ze swoimi planami.
Ja np. jestem na odwyku slodyczowym, oczywiscie wszyscy o tym wiedza, wiec wstyd mi by bylo zaczac podjadac cos slodkiego, ha, ha, ha.
A Wielki Plan, ma sie rozumiec, ze dla kazdego powinien byc inny
Aha, Grubciu, nie chce Cie martwic, ale zrzucenie 30 kg, to bedzie dluga i mozolna walka. Moze Ci to zajac jakis rok, albo i dluzej. Grunt to konsekwencja (a z tym u mnie ciezko i tez musze wymyslac rozne sztuczki na swoje slabosci). Trzymam za Ciebie kciuki.
A mozesz zdradzic z ktorego Wielkiego Planu chcesz korzystac?
Ja np. jestem na odwyku slodyczowym, oczywiscie wszyscy o tym wiedza, wiec wstyd mi by bylo zaczac podjadac cos slodkiego, ha, ha, ha.
A Wielki Plan, ma sie rozumiec, ze dla kazdego powinien byc inny
Aha, Grubciu, nie chce Cie martwic, ale zrzucenie 30 kg, to bedzie dluga i mozolna walka. Moze Ci to zajac jakis rok, albo i dluzej. Grunt to konsekwencja (a z tym u mnie ciezko i tez musze wymyslac rozne sztuczki na swoje slabosci). Trzymam za Ciebie kciuki.
A mozesz zdradzic z ktorego Wielkiego Planu chcesz korzystac?
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
hm, daaga, ja schudłem 25 kg... liczę od stycznia lutego 2002 do teraz...
z perspektywy to była kaszka z mleczkiem, czy jak tam się to mówi...
nie zdradzę publicznie mojego WIelkiego Planu.
Mogę powiedzieć że jest mój własny i opracowany też przeze mnie. Życie zweryfikuje czy coś tam było nie tak... ale raczej nie sądzę żebym miał sobie krzywdę zrobić.
z perspektywy to była kaszka z mleczkiem, czy jak tam się to mówi...
nie zdradzę publicznie mojego WIelkiego Planu.
Mogę powiedzieć że jest mój własny i opracowany też przeze mnie. Życie zweryfikuje czy coś tam było nie tak... ale raczej nie sądzę żebym miał sobie krzywdę zrobić.
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Daaga
- Zaprawiony W Bojach
Najlatwiej i najszybciej jest schudnac osobom z duza nadwaga, ale w pewnym momencie spadek wagi bedzie spowolniony i nie bedzie tak latwo.
Najtrudniej jest pozbyc sie ostatnich 10 czy 5 kg (to jest bardzo wygodny zapas dla organizmu), wiec jeszcze duzo przed Toba.
Gratuluje wyniku, tak trzymac!
Najtrudniej jest pozbyc sie ostatnich 10 czy 5 kg (to jest bardzo wygodny zapas dla organizmu), wiec jeszcze duzo przed Toba.
Gratuluje wyniku, tak trzymac!