Komentarz do artykułu 20% wszystkich medali - rozmowa z trenerem Jackiem Kostrzebą
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł 20% wszystkich medali - rozmowa z trenerem Jackiem Kostrzebą
- Mossar
- Zaprawiony W Bojach
Jak słuchałem podcastu z Rozmysem to wydawał się bardzo pewny nie tylko siebie, ale w ogóle całej swojej grupy i myśli szkoleniowej trenera Kostrzeby. Widać, że chyba rzeczywiście miał ku temu powody.
viewtopic.php?p=1087487#p1087487 - Komentarze
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39
- Życiówka w maratonie: brak
Gdzie ten podcast? Chętnie posłucham
Podoba mi się ten Rozmys.
Lewandowski stracił w moich oczach, w wywiadzie po porażce stwierdził że dla niego medale MP kompletnie go nie interesują a dla nie go liczą się mistrzostwa świata i igrzysk. Deprecjonowal porażkę, wogóle nie widziałem żadnych jego komentarzy po biegu, chociaż do tej pory tylko się puszył. Prawda jest taka, że przegrał z lepszym zawodnikiem tego dnia.
Kszczot zresztą podobnie, zrejterował przed biegiem, zero komentarzy co się stało. Chyba rzeczywiście nadchodzi zmiana warty.
Jeszcze Borkowski, wiele razy czytałem że chłopak ma niesamowity talent, większy nawet niż Kszczot czy Lewandowski, chociaż na razie powoli to idzie do przodu.
A Różnicki, niesamowita historia, oby się dalej rozwijał i za kilka lat został gwiazdą.
Podoba mi się ten Rozmys.
Lewandowski stracił w moich oczach, w wywiadzie po porażce stwierdził że dla niego medale MP kompletnie go nie interesują a dla nie go liczą się mistrzostwa świata i igrzysk. Deprecjonowal porażkę, wogóle nie widziałem żadnych jego komentarzy po biegu, chociaż do tej pory tylko się puszył. Prawda jest taka, że przegrał z lepszym zawodnikiem tego dnia.
Kszczot zresztą podobnie, zrejterował przed biegiem, zero komentarzy co się stało. Chyba rzeczywiście nadchodzi zmiana warty.
Jeszcze Borkowski, wiele razy czytałem że chłopak ma niesamowity talent, większy nawet niż Kszczot czy Lewandowski, chociaż na razie powoli to idzie do przodu.
A Różnicki, niesamowita historia, oby się dalej rozwijał i za kilka lat został gwiazdą.
-
- Zaprawiony W Bojach
Lewandowski nie był jedynym sportowcem który po porażce stwierdził, że medal mistrzostw Polski go średnio interesują,...
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Raczej deprecjonował sukces Rozmysa.hansel pisze:Deprecjonowal porażkę
Poziom MP w biegach jest słaby, ale to nie zwalnia od potrzeby ważenia słów, żeby nie wyjść na buca.
- jorge.martinez
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:17
- Życiówka w maratonie: 2:57:27
Tomasz Lewandowski w podcaście niedawnym mówił, że Lewandowski ma w tym sezonie luz, bo celem rzeczywiście są inne laury niż MP, a Kszczot przeżywa jakiś kryzys, co do którego ma pewne hipotezy, ale nie zdradził nic.
1000m - 2:59.35 (VI'22) | 3000m - 9:49.75 (X'23) | 5km - 17:02 (V'23) | 10km - 35:17 (XI '23) | 15km - 55:57 (I '19) | HM - 1:18:21 (III '23) | M - 2:57:27 (IV '18)
- Mossar
- Zaprawiony W Bojach
Generalnie warto czasem posługać podcastów bieganie.pl lub Świat Okiem Biegacza na Spotify. Ten z Rozmysem był już dosyć dawno w ŚOB, tam też polecam rozmowy z Jackiem Wośkiem i niedawną rozmowę z Michałem Bartoszakiem, którego to rekord na 2000 pobił Lewy. Na bieganie.pl najbardziej mi się podobały rozmowy z H. Szostem, Szymkowiakiem i podcast #1 o Kenii.hansel pisze:Gdzie ten podcast? Chętnie posłucham
viewtopic.php?p=1087487#p1087487 - Komentarze