Dobrze że żeś rypy zebrał od trenera (chociaż takie delikatne).
Należało się

Moderator: infernal
Wiem, mam tego świadomośćMatiR pisze:Spoko...
Dobrze że żeś rypy zebrał od trenera (chociaż takie delikatne).
Należało się
Nie chce bronic tego systemu, ale opisz co sie stało z Michałem? Bo jestem ciekawy jak to odbierane.Logadin pisze:Mega ciekaw tutaj jestem jakiś zawodów. Bo treningi wyglądają tak świetnie jak u Michała wczwsniej, a wiadomo jak tam się skończyło.
Lubię poczytać jak się inni męcząPrzemkurius pisze:Krystian - też jestem ciekaw ciągłego, szczegolnie, że niedługo test na piątkę
( ...)
Żeby nie było, rozumiem wasze "obawy", sam jestem ciekaw jak to wyjdzie.
To prawda...Logadin pisze:Rolli - odczucia moje z czytania bloga były takie, że treningi wchodziły jak w masło, piękna robota, tona wyrzeczeń, nawet na insta jedzenie jak wrzucał to było widać, że pod bieganieNo fest robota po prostu, a jak przyszło do testów na 5km to wyszły po prostu średnio z tego co zapowiadały treningi. Takie były przynajmniej moje odczucia.
Krystian, nie wiem czy się uśmiechać za pochwałę czy smucićLogadin pisze:Rolli - odczucia moje z czytania bloga były takie, że treningi wchodziły jak w masło, piękna robota, tona wyrzeczeń, nawet na insta jedzenie jak wrzucał to było widać, że pod bieganieNo fest robota po prostu, a jak przyszło do testów na 5km to wyszły po prostu średnio z tego...
Michał, nie smuć sie tylko zacznij biegać!!!infernal pisze:Krystian, nie wiem czy się uśmiechać za pochwałę czy smucićLogadin pisze:Rolli - odczucia moje z czytania bloga były takie, że treningi wchodziły jak w masło, piękna robota, tona wyrzeczeń, nawet na insta jedzenie jak wrzucał to było widać, że pod bieganieNo fest robota po prostu, a jak przyszło do testów na 5km to wyszły po prostu średnio z tego...
![]()
I tak było, praktycznie zero zmęczenia, każde powtorzenie z tętna +/- 105. Nawet było wrażenie, że za długie te przerwy.Rolli pisze:Tak miało być. Zabawa z tempem.
Wszystko miało być luźne i utrzymać napięcia w mięśniach bez meczenia.. ODPOCZYNEK!