U mnie druga próba będzie jak się z zapaści wygrzebię

Moderator: infernal

+1bezuszny pisze:...

My ni...bezuszny pisze:No właśnie ja się w pełni z Tobą zgadzam Michał.A Ty byś kolego zamiast pisać na forum lepiej, pobiegł na bieżnię, założył kolce i wrzucił w końcu jakąś relację z morderczego kilometra.
![]()
PS. Zapomniałem dodać, że gratulacje dla wszystkich, którzy ostatnio biegli. Ładne wyniki, challenge nabiera dopiero rumieńców.
Możesz jeszcze raz, ale wynik poniżej 3minutRolli pisze:Oj... namieszałem... pobiegnę jeszcze raz.
Jacku, zasady jakieś muszą być. Natomiast nie możemy popadać w paranoje. Fajnie, że trzymasz pieczę nad tym wszystkimjacekww pisze:Ok, o takie głosy mi chodziło, tzn. o jakiekolwiek w tej sprawie.
Nie chcę wyjść na spiętego regulaminem, choć może trochę jestem bo w końcu jakieś normy nim nałożyliśmy, a równie dobrze mogłem tylko napisać, podawajcie jedynie czasy, ja je sklasyfikuję w tabeli.
Jeśli nikt nie zgłasza żadnych zastrzeżeń, to mi również nie przeszkadza i nikt mi nie zarzuci że czegoś nie dopilnowałem i po co te zasady. Chodzi abyśmy wspólnie czerpali z tego frajdę i cieszyli się swoimi startami wedle swojego sumienia.
W związku z powyższym zdejmuję wcześniej nałożoną karę na Sebastiana w postaci 1 sekundy za start lotny.

Od jasno nakreślonych zasad (w oparciu o wasze głosy), zrozumiałych i prostych do spełnienia a paranoi bardzo daleko.infernal pisze:Jacku, zasady jakieś muszą być. Natomiast nie możemy popadać w paranoje. Fajnie, że trzymasz pieczę nad tym wszystkimjacekww pisze:Ok, o takie głosy mi chodziło, tzn. o jakiekolwiek w tej sprawie.
Nie chcę wyjść na spiętego regulaminem, choć może trochę jestem bo w końcu jakieś normy nim nałożyliśmy, a równie dobrze mogłem tylko napisać, podawajcie jedynie czasy, ja je sklasyfikuję w tabeli.
Jeśli nikt nie zgłasza żadnych zastrzeżeń, to mi również nie przeszkadza i nikt mi nie zarzuci że czegoś nie dopilnowałem i po co te zasady. Chodzi abyśmy wspólnie czerpali z tego frajdę i cieszyli się swoimi startami wedle swojego sumienia.
W związku z powyższym zdejmuję wcześniej nałożoną karę na Sebastiana w postaci 1 sekundy za start lotny.

Tu mnie zaskoczyłeś, dla sprinterów to wiedziałem.Rolli pisze:Jacek... taka mała tajemnica. Najlepsza temperatura na bieganie średnich dystansów jest.... 25-30°. Oczywiście proponuje najpierw 2-3x przy takich temperaturach pobiegać. Ale to może dać do... 3-4s jak są miesnie dobrze nagrzane. Nawet bieg na 3000m jest najlepszy, jak jest temperatura powyżej 20°. Dopiero na dystansach od 5km (dla zawodników z bieżni od 10km) zaczynają być problemy, gdy organizm musi zacząć sie sam chłodzić.Wyszło, że dziś dobry dzień na test, do tego pogoda idealna. Bezwietrzna a temperatura optymalna 12C.

Nie przeczę, natomiast już były dywagacje odnośnie kolców, teraz że ktoś biegnie za zającem. Jak ma możliwości - niech biegnie. Byle odbywało się to na swoich nogachjacekww pisze: Od jasno nakreślonych zasad (w oparciu o wasze głosy), zrozumiałych i prostych do spełnienia a paranoi bardzo daleko.
Aczkolwiek idźmy za głosem zdecydowanej większości tudzież wszystkich i elastycznie reagujmy na dostępne możliwości. W pierwszej fazie czelendżu chyba nawet biegać samotnie nie można było, nie mówiąc o stadionach czy grupowo. A wiadomo, że MD biega się w ten sposób i tak robi wyniki.

To dobrze chyba, że publicznie wyjaśniamy tu pewne kwestie mogące budzić wątpliwość (może tylko moją) i wspólnie ustalamy jak to ma wyglądać. Ja nie mam autokratycznych zapędów, więc nie ciągnijmy już tego popadając w jakiś niepotrzebny spór.infernal pisze:Nie przeczę, natomiast już były dywagacje odnośnie kolców, teraz że ktoś biegnie za zającem. Jak ma możliwości - niech biegnie. Byle odbywało się to na swoich nogachjacekww pisze: Od jasno nakreślonych zasad (w oparciu o wasze głosy), zrozumiałych i prostych do spełnienia a paranoi bardzo daleko.
Aczkolwiek idźmy za głosem zdecydowanej większości tudzież wszystkich i elastycznie reagujmy na dostępne możliwości. W pierwszej fazie czelendżu chyba nawet biegać samotnie nie można było, nie mówiąc o stadionach czy grupowo. A wiadomo, że MD biega się w ten sposób i tak robi wyniki.