Ale robisz podchody, jebnij w końcu to 3:05, a nuż kogoś zmotywujesz by cię przeskoczyćSkoor pisze:niby bym mógł wrzucić moje 3:28 z dzisiejszego treningu, ale to bez sensu więc nie...
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Moderator: infernal
Ale robisz podchody, jebnij w końcu to 3:05, a nuż kogoś zmotywujesz by cię przeskoczyćSkoor pisze:niby bym mógł wrzucić moje 3:28 z dzisiejszego treningu, ale to bez sensu więc nie...
No to nie nieźle, bo ja w tygodniu w takich samych czasach biegałem, co w tym momencie już wygląda słabo. Tobie gratuluję dwusetekneevle pisze: Tak sobie myślę, że jak człowiek ma parę lat bazy i trochę kilometrów w nogach i teraz parę tygodni pobiega pod MD, to to tylko na dobre może wyjść. Dzisiaj zrobiłam 5x200m po 37-38s, to jest dobre 5s na odcinku szybciej niż kiedykolwiek biegałam do tej pory. Może jakieś 41s się kiedyś zdarzyło, ale to pojedyncze przypadki. Ciekawe doświadczenie.
Ja tam grzecznie trenuje. Jak będzie w rozpisce to pobiegnęjacekww pisze:Ale robisz podchody, jebnij w końcu to 3:05, a nuż kogoś zmotywujesz by cię przeskoczyćSkoor pisze:niby bym mógł wrzucić moje 3:28 z dzisiejszego treningu, ale to bez sensu więc nie...
Juz planowane. Ale by było lepiej ze stadionem i kilkoma przebieżkami w kolcach.Skoor pisze:Ja tam grzecznie trenuje. Jak będzie w rozpisce to pobiegnęjacekww pisze:Ale robisz podchody, jebnij w końcu to 3:05, a nuż kogoś zmotywujesz by cię przeskoczyćSkoor pisze:niby bym mógł wrzucić moje 3:28 z dzisiejszego treningu, ale to bez sensu więc nie...
Ludzie zaczynali po szutrach w lesie a wy chcecie teraz w kolcach walić. Co prawda regulamin nie zabrania i tu jego niedoskonałość, bo pisany w czasach zupełnych zakazów. Nie wiem co na to inni, ja jestem na nie.Skoor pisze:Od poniedziałku już można na stadion ponoć, ale najpierw muszę trochę kolce oswoić
Ja jestem za tym żeby tylko na boso i z listkiem laurowym. Reszta to doping.jacekww pisze:Ludzie zaczynali po szutrach w lesie a wy chcecie teraz w kolcach walić. Co prawda regulamin nie zabrania i tu jego niedoskonałość, bo pisany w czasach zupełnych zakazów. Nie wiem co na to inni, ja jestem na nie.Skoor pisze:Od poniedziałku już można na stadion ponoć, ale najpierw muszę trochę kolce oswoić
A ja jestem za tym, by nie popadać w skrajność, zachować rozsądek poprzez dobór w miarę uczciwych, porównywalnych warunków startowych i dobrze się przy tym bawić z małą dozą rywalizacji.Rolli pisze:Ja jestem za tym żeby tylko na boso i z listkiem laurowym. Reszta to doping.jacekww pisze:Ludzie zaczynali po szutrach w lesie a wy chcecie teraz w kolcach walić. Co prawda regulamin nie zabrania i tu jego niedoskonałość, bo pisany w czasach zupełnych zakazów. Nie wiem co na to inni, ja jestem na nie.Skoor pisze:Od poniedziałku już można na stadion ponoć, ale najpierw muszę trochę kolce oswoić
+1Skoor pisze:Eeee tam, daj sobie spokój. Pobiegnę na asfalcie to może wrzucę, pobiegnę na stadionie w kolcach to będę miał dla siebie. Mi tam nie zależy jakoś na tej rywalizacji więc poluzuje majtasy Jacek