Komentarz do artykułu Zakrywać usta i nos - czym i jak?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 42:29
- Życiówka w maratonie: brak
A może ktoś ma i stosuje już coś takiego: https://www.decathlon.pl/komin-500-camo-id_8493973.html ?
Po zdjęciach patrząc wygląda na to, że przy ustach i nosie jest bardzo przewiewna siateczka... Tylko trochę się zastanawiam, czy różnica między tym a cienkim buffem byłaby aż tak duża, żeby uzasadniała kolejny zakup
Po zdjęciach patrząc wygląda na to, że przy ustach i nosie jest bardzo przewiewna siateczka... Tylko trochę się zastanawiam, czy różnica między tym a cienkim buffem byłaby aż tak duża, żeby uzasadniała kolejny zakup
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
@koperek Myślisz że będzie się fajnie w cieple biegało z zasłoniętą połową głowy i całą szyją? Do tego ktoś się może łatwo przyczepić do tej kratki przy nosie. Czyli nie zakrywa to wymaganych ustawą części ciała, zakrywa za to spory obszar odprowadzania ciepła.
Skoro masz już cienkiego buffa, to spróbuj tak
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:00
- Życiówka w maratonie: 3:28:00
Majac kaganiec na pysku nie zdziwiłbym się jak ktos dostanie zapalenia płuc czy bolu gardla.
CO2 jest bardziej szkodliwsze, niz dostanie mandatu.
Nie boicie sie o wasze zdrowie?
Przeciez bakterie/grzyby wymnazaja sie na tym kagańcu. I to wdychacie.
Jak rząd wam powie, ze musicie nago chodzić bo inaczej mandat 500pln, to tak zrobicie.
Nie warto łykać wszystkiego jak mlode pelikany.
Ale w kagańcu nalezy chodzic.
Wysłane z mojego DUK-L09 .
Przeciez bakterie/grzyby wymnazaja sie na tym kagańcu. I to wdychacie.
Jak rząd wam powie, ze musicie nago chodzić bo inaczej mandat 500pln, to tak zrobicie.
Nie warto łykać wszystkiego jak mlode pelikany.
Jaki ten rząd nasz jest dobry i mily, otworza nam lasy i parki, pierwszy etap będzie, jak w Tour de France, a bedzie 4 etapy XDArasso pisze:Jutro otwierają parki i lasy. Kamuflaż już niepotrzebny
Ale w kagańcu nalezy chodzic.
Ustawa, rozporządzenie, strach prawda? Bo mandat 500pln. Włączenie myslenia przed policjantem nie boli chyba. Trzeba tylko wiedziec co powiedziec.Kangoor5 pisze:@koperek Myślisz że będzie się fajnie w cieple biegało z zasłoniętą połową głowy i całą szyją? Do tego ktoś się może łatwo przyczepić do tej kratki przy nosie. Czyli nie zakrywa to wymaganych ustawą części ciała, zakrywa za to spory obszar odprowadzania ciepła.
- Logadin
- Zaprawiony W Bojach
Ahhh to słodkie pierdolenie głupot Kolejny dzień z uśmiechem na twarzy czytająć ten bezczelny trolling :D Nie przestawaj! Oby tylko moderacja nie zepsuła tej karuzeli śmiechu
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Patrząc od miesiąca na długoterminowe efekty ćwiczenia w masce - jestem przerażony że mogło by to dotknąć i mnie.Fenomen pisze:Majac kaganiec na pysku nie zdziwiłbym się jak ktos dostanie zapalenia płuc czy bolu gardla.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:00
- Życiówka w maratonie: 3:28:00
Smiech to zdrowie, śmiejmy sie wszyscy dopoki nasz kraj jest wolny i niepodległy. I ja tez sie smieje z niektórych postow.Logadin pisze:Ahhh to słodkie pierdolenie głupot Kolejny dzień z uśmiechem na twarzy czytająć ten bezczelny trolling :D Nie przestawaj! Oby tylko moderacja nie zepsuła tej karuzeli śmiechu