Koronawirus Covid 19
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
To do dezynfekcji endogennej
-
- Zaprawiony W Bojach
Dwie kupione i słusznie. Bo jedna to 40% na wirusa mało. Dwie, 80% to nieco za dużo, to i cola do rozcieńczenia jest. Słusznie działa informacja publiczna.
Piwo też mocne, żeby nie było żadnej wątpliwości, że za słabo będzie.
![:ojnie:](./images/smilies/ojnie.gif)
Piwo też mocne, żeby nie było żadnej wątpliwości, że za słabo będzie.
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![:ojnie:](./images/smilies/ojnie.gif)
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Tyle, że to się tak nie sumuje ![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Akurat dziś chciałem kupić ocet, bo używam od lat do prania.
Cały ocet w dwóch sklepach został wykupiony.
Nie wiem jak u was, ale w Szczecinie to jest jakieś szaleństwo zakupowe.
Wysłane z mojego SM-G950F .
Cały ocet w dwóch sklepach został wykupiony.
Nie wiem jak u was, ale w Szczecinie to jest jakieś szaleństwo zakupowe.
Wysłane z mojego SM-G950F .
Mój Blog "Luźne wpisy"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Niekiedy nienawidzę miec zawsze racje...Rolli pisze:Zmienisz zdanie, jak jutro powiedzą TV ze w twoim mieście juz jest i będziesz widział ze nagle sa sklepy wykupione.mpruchni pisze: Niezależnie od różnych czynników, cały ten huk (bo nie szum) medialny mnie trochę śmieszy.
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
- jarjan
- Zaprawiony W Bojach
Ciekawy moment mamy,
większość społeczeństwa tj. 35-40-latkowie i młodsi nie wiedzą lub nie pamiętają co to znaczy - sklepy, w których nic nie ma. Czasami można zabawne sceny zobaczyć.
Byłem akurat dzisiaj na przedweekendowych zakupach, i przeżyłem deja vu sprzed 32-45 lat. Ostatni raz doznałem czegoś podobnego na Kubie, kilkanaście lat temu.![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
większość społeczeństwa tj. 35-40-latkowie i młodsi nie wiedzą lub nie pamiętają co to znaczy - sklepy, w których nic nie ma. Czasami można zabawne sceny zobaczyć.
Byłem akurat dzisiaj na przedweekendowych zakupach, i przeżyłem deja vu sprzed 32-45 lat. Ostatni raz doznałem czegoś podobnego na Kubie, kilkanaście lat temu.
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Biegam, więc jestem. :)
pozdrawiam
Jarosław
pozdrawiam
Jarosław
-
- Wyga
Protestuję - akurat znajduję się w ww. grupie wiekowej i jednym z bardziej wyrazistych wspomnień dzieciństwa jest stanie razem z mamą w kolejce po kiełbasę (w sumie i tak wtedy nie staliśmy jakoś bardzo długo, bo zmieniliśmy wujka, który koczował przez kilka godzin od 5 rano)jarjan pisze:większość społeczeństwa tj. 35-40-latkowie i młodsi nie wiedzą lub nie pamiętają co to znaczy
- Tomaszrunning
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:48
- Życiówka w maratonie: 3:36:08
OdwołaneFenomen pisze:Ale chcialbym pobiec w tym roku. A nie tylko pomarzyć .Kangoor5 pisze:Cel zbiórki jest szczytny, zapisuj się. Organizator Wingsa raczej tego forum nie czyta.
Rok temu chcialem pobiec, ale nie bylo w poblizu biegu
Wysłane z mojego DUK-L09 .
A London Marathon przeniesiony na październik
https://www.theguardian.com/sport/2020/ ... oronavirus
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:00
- Życiówka w maratonie: 3:28:00
-
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
Wings for life odwołany w kazdej lokalizacji.Tomaszrunning pisze:OdwołaneFenomen pisze:Ale chcialbym pobiec w tym roku. A nie tylko pomarzyć .Kangoor5 pisze:Cel zbiórki jest szczytny, zapisuj się. Organizator Wingsa raczej tego forum nie czyta.
Rok temu chcialem pobiec, ale nie bylo w poblizu biegu
A London Marathon przeniesiony na październik
https://www.theguardian.com/sport/2020/ ... oronavirus
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Wyszedłem dzisiaj biegać, pierwszy raz od dawna. I odczuwałem jakąś specyficzną "wolność", bo dla biegacza praktycznie nic się nie zmienia (nie mówię o takim biegaczy, który startuje w imprezach masowych). Ruch na świeżym powietrzu jest wskazany, w samotności, nie w klubach fitnes, nie na basenach. Bieganie jest najlepszym ze sportów na te trudne czasy. ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
- Tomaszrunning
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:48
- Życiówka w maratonie: 3:36:08
Niektóre gminy i miasta północnych Włoch zakazują oddalania się od miejsca zamieszkania więcej niż 500m.
U mnie można wychodzić na spacer , ale trzeba zachować dystans przynajmniej 1 metra. Jest sporo biegaczy, szczególnie nowych (pozamykane uczelnie sprowadziły studentów do domów). Trzeba mieć zawsze przy sobie dokument i autocertyfikat o znajomości nowych przepisów. Zakazane jest przemieszczanie się między gminami.
U mnie można wychodzić na spacer , ale trzeba zachować dystans przynajmniej 1 metra. Jest sporo biegaczy, szczególnie nowych (pozamykane uczelnie sprowadziły studentów do domów). Trzeba mieć zawsze przy sobie dokument i autocertyfikat o znajomości nowych przepisów. Zakazane jest przemieszczanie się między gminami.
-
- Zaprawiony W Bojach
Adam Klein pisze:Wyszedłem dzisiaj biegać, pierwszy raz od dawna. I odczuwałem jakąś specyficzną "wolność", bo dla biegacza praktycznie nic się nie zmienia (nie mówię o takim biegaczy, który startuje w imprezach masowych). Ruch na świeżym powietrzu jest wskazany, w samotności, nie w klubach fitnes, nie na basenach. Bieganie jest najlepszym ze sportów na te trudne czasy.
A ja właśnie odwrotnie, czułem dziwny wzrok ludzi na sobie typu: "Mają siedzieć w domu na dupie to sobie chodzą biegać" ;p