Aaa to już trzeba Rolanda się zapytaćkeiw pisze:A jakbyś zrobił tego BSa po np. 5:30 to byś miał jakąś karę czy co?

Moderator: infernal
Aaa to już trzeba Rolanda się zapytaćkeiw pisze:A jakbyś zrobił tego BSa po np. 5:30 to byś miał jakąś karę czy co?
Dokładnie tak.infernal pisze:Wwww...wolne?MHMmmmmmmmmmmmm.
Sobota zapowiada się sprinterska30-20-30 B.szybko szybko b.szybko?
Niedziela po 5:00? Co to kurła ma byćNiech bydzie.
Oby nie
Widze ze nie przeżyłeś 80 roku.Skoor pisze:Hahaha, godzina policyjna... Już to widzę jak u nas na wsi ludzie się posłuchająDziś mi się śniło, że biegam więc mam w nosi godziny policyjne... idę do lasu i niech mnie dzik w dupę kopnie jak nie pobiegam
Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie, ale nie myśl, ze na wsie nagle nie powstaną "sąsiedzkie oddziały ochronne". To jest groźniejsze i radykalniejsze jak wojsko czy policja.Skoor pisze:Skakałem jeszcze z chmurki na chmurkę, albo co bardziej prawdopodobne z jednego piekielnego kamienia na drugi więc mnie minęło![]()
Myślisz, że na wsi ludzie będą słuchać?
Do it! Biegoj!Skoor pisze:Hahaha, godzina policyjna... Już to widzę jak u nas na wsi ludzie się posłuchająDziś mi się śniło, że biegam więc mam w nosi godziny policyjne... idę do lasu i niech mnie dzik w dupę kopnie jak nie pobiegam
Wy tu o 80, ja to wtedy nawet w planach nie byłemRolli pisze: Widze ze nie przeżyłeś 80 roku.
Musisz sobie wyobrazić:MatiR pisze:Bieżnia 150m ?
No chyba jaja, że ktoś coś takiego zrobił
Ani mi nie gadaj. Dramat.MatiR pisze:Bieżnia 150m ?
No chyba jaja, że ktoś coś takiego zrobił
Idz do lasu i biegaj po miękkim podłożu leśnych ścieżek. Czasy o 1-2s/200 wolniejsze, ale da sie.Sewer pisze:Może gdzieś było w wątku, ale tak dużo się dzieje, że nie ogarnąłem. Czy trening tego typu (mam na myśli bardziej średniodystansowy pod 1500-3000m) ma sens na odmierzonym odcinku asfaltowym czy jest to raczej zbyt duże obciążenie dla nóg piłowanie rytmów na asfalcie?