Wysłane z mojego A5_Pro .
Moderator: infernal
też tak uważam. zacny trening, milordzie.Skoor pisze: Bardzo dobry trening.
10 - rozmieniony 38Przemkurius pisze: zapytam, bo ja krótko na forum: jakie masz życiówki na 5 i 10k?
:nie:infernal pisze:![]()
![]()
![]()
Tyś tu powinieneś zrobić 3:45 tempo a nie 4:00. Przynajmniej 3:50
No nie wiem, mam wrażenie że byłeś na spacerku a nie na treninguSkoor pisze: Coś bym urwał ale to by już jazda po bandzie była, w szczególności na treningu.
Chciałem, żeby Michał - swego rodzaju mój protegowany miał towarzystwoRolli pisze:Tomek, nie rozumie, dlaczego znając ten rodzaj treningu, znowu chciałeś ist do tego pieklą? Brakuje ci chlustów? Czy z natury jesteś masochista?
Już widzę, jak trafię w tempa 3-2-1 będąc w SzklarskiejRolli pisze:Trening... chciałem juz ostatnio podkręcić, ale te 300 wyszły suboptimalnie, wiec... Ale prawdopodobnie sie pomyliłem i juz wylądowałeś na wyższym poziomie. Jutro sprinty submax i 400 na ciężkich nogach.
Przed 400m dobry odpoczynek 5' (Michał, ty tez)
Następny trening jest treningiem utrwalenia tempa, czyli proszę trafić.
Dziękuje za towarzystwo, przy moim szuraniu. Jutro jeszcze to samo, a potem... Teraz chce zobaczyć jak cierpisz na cięższych jednostkach, bo Ci nie przystoi robić tego samego dokładnie co miSkoor pisze:Chciałem, żeby Michał - swego rodzaju mój protegowany miał towarzystwo
No i ja naprawdę lubię się męczyć
Chyba, że to było pytanie retoryczne
Kaganiec na treningu, ok
Czyli było 62 do zrobienia. Ladnie.Skoor pisze:Nie, asfalt i odcinek odmierzony z dokładnością 99%
Wysłane z mojego A5_Pro .