Podziękujesz mi za kilka miesięcy jak będę Ci zazdrościł wynikówSkoor pisze: No i widzisz? Wywołałeś wilka... a było tak fajnie

Moderator: infernal
Podziękujesz mi za kilka miesięcy jak będę Ci zazdrościł wynikówSkoor pisze: No i widzisz? Wywołałeś wilka... a było tak fajnie
Wrzuć zdjęcie i pokaz dokładnie gdzie.Skoor pisze:Ależ ja się nie nudzę, żyje w błogim komforcie psychicznym
Noga... Generalnie łydka, ale tak śmiesznie bo niby mięsień ogólnie boli przy lądowaniu i wybiciu, ale już jak macam, nawet mocno to nic nie czuję, jakby to nie był mięsień a jakieś powięzi tak modne ostatnio. Generalnie mam to pod kontrolą, wskoczę dziś na roler który tak wielbię i pomęczę w ramach dnia wolnego.
Wysłane z mojego A5_Pro .
Czyli raczej mięsień płaszczkowaty.Skoor pisze:Mniej więcej tu gdzie palce ściskają. Tu jest konkretnie ból zlokalizowany i sobie promieniuje przy biegu na całą łydkę.
Też mam z tym ciulstwem problem w prawej nodze. Rolli możesz te ćwiczenia podlinkować?Rolli pisze:Czyli raczej mięsień płaszczkowaty.Skoor pisze:Mniej więcej tu gdzie palce ściskają. Tu jest konkretnie ból zlokalizowany i sobie promieniuje przy biegu na całą łydkę.
Możesz trochę pokolorować. Wieczorem podeślę ćwiczenie na ten mięsień.
Obojętnie, byle w dużych ilościach. Ja wpierniczam francuską i kremską. Spróbuj przez tydzień. Nie chciałem wierzyćSkoor pisze:Musztarda? Jakaś konkretna czy wszystko jedno?
A co szkodzi spróbować??? Bóle też mi przeszły no chyba że przegnę ze stawaniem na palcach. Wtedy trochę w nocy czuję a tak OK.keiw pisze:Musztarda na problemy z mięśniami to raczej nie pomoże, mowa była o skurczach