No zobaczymy na wiosnę. Też nie jestem zwolennikiem myślenia życzeniowego, liczą się liczby. W każdym razie absolutnie nie wierzę, że dotarłeś do granicy swoich możliwości. Problem może być jedynie ze znalezieniem odpowiednich bodźców. No ale teraz masz Rolliego, więc jestem dobrej myśli
Interwały można sobie regulować ma wiele sposobów: ilość powtórzeń, tempo, czas przerwy, długość powtórzenia i może jeszcze coś by się znalazło. 6 minut to bardzo długa przerwa jak na interwały, w których jednak chodzi o to, żeby nie biegać każdego odcinka na pełnym wypoczynku. Może tu jest pole do podkręcenia treningu Zbyszek
Ostatnio zmieniony 03 sty 2020, 21:26 przez Tillo, łącznie zmieniany 1 raz.
Paweł, dziku Ty Gratulacje, podpis możesz już zmieniać chociaż może nie... bo czuje, że będziesz musiał często to robić w 2020 Pięknie rozpocząłeś ten rok
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.
Blog Komentarze 5 km - 18:20 (09.04.21) 10 km - 38:36 (13.03.21) HM - 01:30:48 (6.10.19) M - 3:42:13 (22.04.18)
Dzięki Michał No początek roku dobry, bo życiówka walnięta w momencie, gdzie ja dopiero rozkręcam się z treningiem :D Ale ostatnie interwały pięknie mi wchodziły i to chyba efekt