Niech się przyzna od kogo to dostał
Wysłane z mojego SM-G950F .
Ból pod srodstopiem[zdjecia]
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
http://polskabiega.sport.pl/polskabiega ... 75,vv.htmlkeiw pisze:Niech się przyzna od kogo to dostał
Co prawda to rzecz o biodrach, nie o stopach, ale warto pracować nad wszystkimi aspektami ruchu!
Jan123, w czasach przed zarazą Weronika prowadziła zajęcia na warszawskiej Agrykoli, zdaje się, że w niedziele rano, może jak zaraza minie, to zajęcia znów wrócą na stadion.
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Właśnie ten link dostał i grafikę z ćwiczeniami ale zapomniał od kogo
Mój Blog "Luźne wpisy"
- Mossar
- Zaprawiony W Bojach
Ze swojego doświadczenia też dodam, że przy siedzącej pracy naprawdę trzeba się porządnie do teho przyłożyć. Robiłem różne ćwiczenia mobilizacyjne na biodra, ale jednocześnie siedziałem te min. 8h dziennie i w biodrach nie miałem prawie żadnej poprawy. Teraz zaczynam widzieć jakikolwiek progres dopiero kiedy zacząłem pracować na stojąco na zmianę z siedzeniem i starać sie siedzieć poza pracą w różnych pozycjach (po turecku, ze zgiętą nogą itd). Poza tym mocno się przykładam do wzmacniania pośladkow.
I i tak idzie to jak krew z nosa :D Ale trudno żeby w 2 tygodnie poprawić coś co się niszczyło przez 10 lat.
I i tak idzie to jak krew z nosa :D Ale trudno żeby w 2 tygodnie poprawić coś co się niszczyło przez 10 lat.
viewtopic.php?p=1087487#p1087487 - Komentarze