Skomentuj artykuł Beta alanina dla biegacza – kiedy warto suplementować?
W środowisku biegaczy beta alanina jest jednym z najczęściej polecanych suplementów. Jej udowodnione, pozytywne działanie w wysiłkach trwających kilka minut, potwierdza Australijski Instytut Sportu, umieszczając ją od lat w grupie A suplementów.
Jednak czy faktycznie powinna zajmować miejsce na podium wśród substancji dedykowanych dla biegaczy długodystansowych?
Skomentuj artykuł "Beta alanina dla biegacza – kiedy warto suplementować?"
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Witam serdecznie,
Jestem nowicjuszem tego sportu a bardziej amatorem Chciałbym poprawić swoją wydolność oddechową. Chodzę na siłownie. Staram się zdrowo odzywiać. Ostatnio pomyślałem nad suplementami które poprawiły by mi układ oddechowy.
Znalazłem na facebooku taką stronę z suplementami dla płuc. Czy jest wogle coś takiego aby poprawić sobie wydolność oddechową?
Jestem nowicjuszem tego sportu a bardziej amatorem Chciałbym poprawić swoją wydolność oddechową. Chodzę na siłownie. Staram się zdrowo odzywiać. Ostatnio pomyślałem nad suplementami które poprawiły by mi układ oddechowy.
Znalazłem na facebooku taką stronę z suplementami dla płuc. Czy jest wogle coś takiego aby poprawić sobie wydolność oddechową?
Ostatnio zmieniony 09 sie 2024, 09:36 przez Humnas, łącznie zmieniany 4 razy.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Wez sie za bieganie a nie za kombinowanie.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak