GDAŃSK - ul. Kazimierza Górskiego 1. Sobota 9:30!

KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Sztafety to była wspólna zabawa,każdy mógł się dołączyć,część osób trenowała bez udziału w sztafetach.Proszę się nie obawiać, przyjść i wszystko będzie jasne i zrozumiałe.
New Balance but biegowy
mijanko
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wybierz Gdańsk. Doskonała nawierzchnia (tartan na stadionie lekkoatletycznym) pozwoli Ci oszczędzić stawy kolanowe. Bulwar to asfalt i mnóstwo przypadkowych ludzi. Na stadionie jesteśmy sami.
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nigdzie w Polsce nie mają takiego luksusu jak w trójmieście że można na treningi z BBL chodzić 2 razy w tygodniu czyli Gdańsk i Gdynia. A dzięki wskazówkom Trenera znalazłem że znowu prezentują zdjęcia z naszego BBL na stronie głównej tym razem ze sztafety Asia jak zawsze dobrze się prezentuje na zdjęciach. :hejhej: http://www.biegambolubie.com.pl/roznoro ... ieszy.html

Pierwszy raz brałem udział w sztafecie i bardzo się mi to spodobało tylko jeszcze zasady trzeba by zapamiętać :ble: Żebym się szybciej zorientował że Asia będzie odbierać pałeczkę to bym się zmobilizował w końcówce bo myślałem że mam biec do miejsca startu. :grr:
Mi zabrakło dopingu mógłbym szybciej finiszować ,ale zawsze potrzebuje by mnie ktoś batem poganiał : :echech: :sss: Trzeba będzie się za rok zorganizować na przyszłą sztafetę by poprawić wynik najlepiej w tym samym składzie :taktak: Miedzy czasy zmierzyć wcześniej się przyłożyć . I zapamiętać te 4 minuty z motywacją że kto więcej niż minuta to stawia piwo za każdą sekundę no i potem muszą wszyscy te piwo wypić :hahaha: , teraz już tego nie sprawdzimy :nienie: Ale za rok już będzie trzeba te piwo wypić :uuusmiech:

Ponieważ trzeba sobie bieganie urozmaicać niedzielna wycieczka rowerowo biegowa również była doskonałym pomysłem Jak zawsze podziękowania dla Oli i Krzyska za gościnę :taktak:
https://picasaweb.google.com/1125039773 ... directlink
Na koniec droga powrotna asfaltowa zablokowana nasypem żwirowni i taśmociągiem trzeba było przez niego przeskoczyć z rowerami .Ale obok jest tam jeszcze jedna droga nie sprawdzona od lasu ale ze szlabanem.

Dzięki przyjemnej niedzieli mogłem z Andrzejem w poniedziałek do Gdyni z pobiec na BBL . Spotkaliśmy znajomych z sobotnich spotkań . Andrzej ja byłem w domu po 22 licząc te kilka minut rozciągania na klatce a ty pewnie przed 23. Prysznic i cała reszta i zanim się najadłem to zeszło mi sporo po 24 położyć się spać .Wniosek : musimy biec szybciej z powrotem . :hahaha: :hahaha: :hahaha: ….. Dobrze ze nie biegliśmy moja trasą po górkach bo bym dopiero rano pewnie się do czołgał :)
Obrazek
Awatar użytkownika
andrzej86
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:37:19
Życiówka w maratonie: 03:29:04

Nieprzeczytany post

Jeśli chodzi o mnie to polecam BBL w Gdańsku (najlepsze sobotnie bbl w Trojmiescie) i w Gdyni (najlepsze poniedziałkowe bbl w Trojmiescie) :spoczko: A gdzie lepiej? Mi sie podoba... i tu i tu :hejhej: najlepiej przyjść, pocwiczyc i samemu ocenić :oczko:

Faktycznie wróciłem przed 23... Ostatnie 5km 'czolgalem' sie jakieś 45 min :taktak: ale chętnie powtórzę to w kolejny poniedziałek, więc jak ktoś jest chętny na dołączenie sie na dłuższe poniedziałkowe wybieganie to zapraszam (szczegółowa rozpiska trasy kilka wypowiedz/ postów wcześniej). Trzeba sie powoli zaprzyjaźniać z kilometrami :usmiech: hmm... szybszy powrót? Można spróbować / zaryzykować, najwyżej ostatnie kilka km podjade autobusem jak 'padnie' gdzieś po drodze :bum:
Nie narzekaj, że masz pod górę gdy idziesz na szczyt!
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Sztafety już poza nami więc zapraszamy na dalsze bieganie w sobotę na 9.30 na stadion AWFiS Gdańsk.Przyjdźcie, spróbujcie, a na pewno zostaniecie na dłużej...
Awatar użytkownika
pi_r
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 39:49
Życiówka w maratonie: 3:29:44
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zdjęcia
Przypomnę, że wszystkie zaległe zdjęcia wrzuciłem na http://facebook.com/BiegamBoLubieGdansk
Do przeglądania zdjęć nie jest wymagane posiadanie konta na facebooku.

Sztafety
Trochę bardziej rozbudowaną relację można znaleźć na stronie Akademii Biegania

Bieg na orientację
W następną sobotę, 30.06.2012 po naszych zajęciach szykuje się ciekawa impreza!
Bieg na orientację AnO Sarna
Zapisy trwają do 28 czerwca.
Wpisowe: 8 zł / osoba
Start znajduje się na Polanie leśnej, przy Drodze Nadleśniczych około 2km od stadionu. Rejestracja zaczyna się od 10.20, start - godz 11:00.

Jedna drużyna BBL już zapisana, czy znajdzie się więcej? :-)
tomky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Andrzej86, z buta też wracaliście!? Nieźle :hejhej: zwłaszcza w takę pogodę.

Pir. Ile jest punktów na tej trasie INo? Jakoś się nie mogę doszukać.
I jaka jest trudność trasy?

Pozdro. Tomek.
Awatar użytkownika
andrzej86
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

@ tomky - tak, wracalismy 'szybszym spacerkiem' :lalala: ale jakby co to pozostaje jeszcze wariant B - podobno nazywa sie to komunikacja miejska :hejhej:
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No u mnie takiej opcji niestety niema wiec zostaje tylko czołganie :hej: Chcesz być twardy musisz wytrzymać . Ale to tylko moje wytyczne :spoczko:
Oddychanie i płuca są bardzo ważne w bieganiu dlatego jest okazja przeprowadzić badanie za darmo w ramach Światowego Dnia Spirometrii w Polsce w dniu 27 czerwca 2012
Wszelkie info tutaj http://www.odzyskajoddech.pl/#&panel1-1
A w Sobotę o 9,30 na stadionie AWF pobiegać. :taktak:

Piotrek wrzuciłeś mnóstwo fotek super :uuusmiech:

Bieg na orientację
Wpisowe: 8 zł / osoba
mogę się pisać
trzeba zagadać czy będzie więcej chętnych

I została godzina do zapisania na bieg świętojański w Gdyni !!
Przypominam piątek 22 czerwca ostatni dzień na zapłacenie i zapisanie !!
VIII Nocny Bieg Świętojański http://ww2.gosirgdynia.pl/pl/kalendarz- ... iętojański
Zapisy [/url] http://www.swietojanski.sts-timing.pl/ [/url]
Obrazek
greg_79
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wy sobie biegacie hymmm...
A ja na zajęciach :/

Agatka wybieramy się 22.07 do tego Wałcza? :)
Awatar użytkownika
agatajarzycka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 55,47

Nieprzeczytany post

zdecydowanie.
Ostatnio zmieniony 25 cze 2012, 21:17 przez agatajarzycka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Niedziela biegam z Beatą i Tomkiem 9 rano przy AWF jak ktoś się chce dołączyć to się proszę nie spóźnić:)

W sobotę mieliśmy spotkanie z sympatyczną trenerką :) Przetestowała nasze umiejętności poruszania biodrami i się okazało
że kiepsko nam to wychodzi . Wcześniej myślałem że poruszanie biodrami jest potrzebne tylko w tańcu a tu się okazuje że w bieganiu nawet bardziej .Może się jeszcze uda zorganizować jakieś spotkanie by te biodra poćwiczyć :taktak: Ćwiczenia były wyczerpujące chłopaki kładli się gdzie popadło na materacu na trawie . :hahaha:

W Poniedziałek biegniemy na spotkanie BBL do Gdyni naturalnie w 2 strony jak ktoś się chce przyłączyć obojętnie na jaki kawałek to z
Andrzejem spotykamy się w Sopocie o 18 przed wejściem na molo tak jak ostatnio.
a tak wyglądało ostatnie spotkanie BBL w Gdyni.
http://ww2.gosirgdynia.pl/pl/kalendarz- ... 99-w-gdyni
W niedziele startuje nasza grupa BBL pod nazwą TRÓJMIEJSKIE MORZKULCE w Biegu Szlakiem Wygasłych Wulkanów czekamy na relacje .Tajemnicza nazwa czy ma coś wspólnego z kajakami ? :uuusmiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
pi_r
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 39:49
Życiówka w maratonie: 3:29:44
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wszystkie morzkulce żyją :) choć nie obylo się bez kontuzji. Asia skręciła kostkę w trakcie eliminacji. Następnego dnia postanowiła jednak wystartowac i dzielnie spacerkiem z asekuracja wolontariuszy dotarla do mety! W związku z kontuzja naszej czołowej zawodniczki dołączyliśmy do drużyny Bartka, który przyjechał razem z nami. Drużyna zajęła 2 miejsce! Ponadto Ola zajęła 6 miejsce wśród kobiet! W przyszłym roku wracamy po złoto. teraz wracamy do trojmiasta :).
Ps. Nazwa ma związek z topielcami, nie kajakami
Awatar użytkownika
andrzej86
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dobrze, ze wszyscy wracaja ZYWI :hej: chociaz jak wynika ze wstepnej relacji (mam nadzieje, ze bedzie dluzsza :oczko: ) bo nie obylo sie bez przygod :bum: gratulacje dla Wszystkich a szczegolnie za determinacje dla Asi - widac, ze nie ma lipy, walczymy do konca :oczko: - morski klimat sprzyja szybkim regeneracjom, wiec do nastepnych zajec bbl kostka bedzie 'jak nowa' :oczko:

marzkulce (?) - jakis specjalny rodzaj topielca? :hejhej: za pomyslowosc daje '10' :hej:

wycieczka biegowa na gdynskie bbl (25.06.2012) oczywiscie aktualna, wiec kto chetny to zapraszam do dolaczenia sie :)
ubus
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 57m:37s

Nieprzeczytany post

Chciałbym się dowiedzieć jakie macie czasy na 10kmów.
7.07 jest Nocny Bieg Świętojański w Gdyni, w którym biorę udział, ale boję się, że z moim czasem 57 min będę ostatni.. Dodam tylko, że biegam dopiero od pół roku, a startuję tylko po to by zobaczyć jak to wygląda od środka.. a bardzo obawiam się ostatniego miejsca..
ODPOWIEDZ