MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Ostatnio straszne tu rozprężenie..... biega ktos coś w ogóle?
W Mikołowie też piękne trasy biegowe Kubalonka tez była w planach większą ekipą, ale ostatnio coś temat ucichł....
W Mikołowie też piękne trasy biegowe Kubalonka tez była w planach większą ekipą, ale ostatnio coś temat ucichł....
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
PRZYPOMINAM !!!
W NAJBLIŻSZĄ SOBOTĘ ZAJĘCIA BBL ODBYWAJĄ SIĘ NA SOŚNIEJ GÓRZE W GODZ. 9.15 - 10.30. SERDECZNIE ZAPRASZAM
zapomniałem dodać że są to zajęcia gdzie trzeba mieć narty biegowe :P Z tego co wiem to sklep SportXXL takowy sprzęt wypożycza
Narazie większa część biegaczy zapadła w sen zimowy nie tylko jeśli chodzi o bieganie ale też działalność na forum. W sumie to na facebook wcale dużo nie piszemy. Może to jakieś przetrenowanie ??
Sam mam kryzys Trzeba będzie zmienić plany na najbliższy czas - może maraton w K-cach? Kusi mnie bo bardzo dużo BBLowiczów tam startuje
W NAJBLIŻSZĄ SOBOTĘ ZAJĘCIA BBL ODBYWAJĄ SIĘ NA SOŚNIEJ GÓRZE W GODZ. 9.15 - 10.30. SERDECZNIE ZAPRASZAM
zapomniałem dodać że są to zajęcia gdzie trzeba mieć narty biegowe :P Z tego co wiem to sklep SportXXL takowy sprzęt wypożycza
Narazie większa część biegaczy zapadła w sen zimowy nie tylko jeśli chodzi o bieganie ale też działalność na forum. W sumie to na facebook wcale dużo nie piszemy. Może to jakieś przetrenowanie ??
Sam mam kryzys Trzeba będzie zmienić plany na najbliższy czas - może maraton w K-cach? Kusi mnie bo bardzo dużo BBLowiczów tam startuje
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53:45
o kryzysach nie ma mowy bo tak bardzo to mi się jeszcze nigdy nie chciało biegać :P może jedynie kryzysy zdrowotne dają się we znaki bo pogoda niestety nie rozpieszcza biegaczy ale byle do wiosny Panie i Panowie!wandzik20 pisze:PRZYPOMINAM !!!
- Jacek L
- Wyga
- Życiówka na 10k: 56:13
to Ty jeszcze nie zapisany? nawet się nie zastanawiaj tylko razem z Olą rejestrujcie się jak najszybciej im nas BBLowiczów więcej tym lepiej nawet ja się zapisałem, na połówke coprawda ale zawsze to coś więc Tobie nie wypada nie biec :Dwandzik20 pisze:Trzeba będzie zmienić plany na najbliższy czas - może maraton w K-cach? Kusi mnie bo bardzo dużo BBLowiczów tam startuje
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy)
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:55
W temacie sobotnich biegówek:
Jutro to znaczy w piątek w godzinach od 10:00 do 18:00 możemy zgłaszać się do sklepu XXL Sport i na hasło BiegamBoLubię-Mikołów dostaniemy narty do soboty + 25% rabatu.
W sobotę o 9:30 spotykamy się na parkingu przed wejściem do ogrodu.
Mam nadzieję że przeżyję bo pierwszy raz będę miał takie coś na nogach ale Ola pewnie nas przeszkoli . Do zobaczenia w sobotę.
Jutro to znaczy w piątek w godzinach od 10:00 do 18:00 możemy zgłaszać się do sklepu XXL Sport i na hasło BiegamBoLubię-Mikołów dostaniemy narty do soboty + 25% rabatu.
W sobotę o 9:30 spotykamy się na parkingu przed wejściem do ogrodu.
Mam nadzieję że przeżyję bo pierwszy raz będę miał takie coś na nogach ale Ola pewnie nas przeszkoli . Do zobaczenia w sobotę.
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
Ja może też się wybiorę....jak już bede miał te narty wieczorem wpiątek to moze ktoś ma ochotę już piątek na nich poszaleć?? może być po ciemku z czołówkami po lesie
A poza tym..Kadil, biegasz już? Bo mam fajna propozycję : http://www.wilczegronie.pl/ ..a może ktoś jeszcze ma ochotę na górski debiut?? :uuusmiech:
A poza tym..Kadil, biegasz już? Bo mam fajna propozycję : http://www.wilczegronie.pl/ ..a może ktoś jeszcze ma ochotę na górski debiut?? :uuusmiech:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
HEJ HEJ.
zbiórka o godz. 9.15 - trzeba wcześniej wstać :D
miejsce - parking w ogrodzie botanicznym na Śośniej Górze - były poligon
zbiórka o godz. 9.15 - trzeba wcześniej wstać :D
miejsce - parking w ogrodzie botanicznym na Śośniej Górze - były poligon
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47:57
Cześć
Napiszcie proszę gdzie ta zbiórka bo ja to jakoś słabo znam Mikołów.
Czy narty w XXL trzeba jakoś wcześniej rezerwować czy po prostu wystarczy podjechać?
No i czy ktoś wie jak się na tym jeździ - bo nigdy nie próbowałem
Napiszcie proszę gdzie ta zbiórka bo ja to jakoś słabo znam Mikołów.
Czy narty w XXL trzeba jakoś wcześniej rezerwować czy po prostu wystarczy podjechać?
No i czy ktoś wie jak się na tym jeździ - bo nigdy nie próbowałem
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
Miejsce spotkania jest tutaj
Jedziesz z Mikołowa na Bujaków...ogrod botaniczny będziesz miał po lewej stronie
W XXL nie wiem jak jest, ale z tego co zrozumiałem można podejśc i wypożyczyć..pojade dzisiaj po robocie to się dowiem ...a instruktorów ponoć będziemy mieli więc nas nauczą
Jedziesz z Mikołowa na Bujaków...ogrod botaniczny będziesz miał po lewej stronie
W XXL nie wiem jak jest, ale z tego co zrozumiałem można podejśc i wypożyczyć..pojade dzisiaj po robocie to się dowiem ...a instruktorów ponoć będziemy mieli więc nas nauczą
Ostatnio zmieniony 25 sty 2013, 10:45 przez mar_jas, łącznie zmieniany 1 raz.
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
Planuje być....ale nawet jakby mnie nie było możesz dzwonić...nakieruje CięMaciekSt pisze:Marcin ty będziesz? To jakbym nie mógł trafić to będę dzwonił
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:55
Z tego co się orientuję jest coś koło 20 kompletów więc chyba wystarczy - ja jadę po narty po 15.MaciekSt pisze:Czy narty w XXL trzeba jakoś wcześniej rezerwować czy po prostu wystarczy podjechać?
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
No i dupa..butów w odpowiednich rozmiarach już brak.....ide na trening, jutro wolne, będe świeży na GP ...pozdro