wygląda całkiem eleganckoliskak pisze:Reaktor, nie twierdzę, że nie można się toczyć z gracją
Tyle, że mam grację baseta w biegu![]()
![]()

Reaktor, chyba z wrażenia całą noc nie spałeśReaktor pisze:Dzień dobry! ^^ Zapowiada się, że akurat w czasie trwania Biegu Konstytucji ma nie być opadów a temperatura ma być najwyższa, z tych które będą dzisiejszego dnia, więc wszystko dobrze się układa... To już dzisiaj!
Uważacie że bezpiecznie jest zostawiać cenne rzeczy w tym depozycie na stadionie?
Ubieracie się w zielone koszulki okolicznościowe?
Jak chcesz to możesz u mnie w aucie zostawić rzeczy tylko musiałbyś wcześniej przyjść.Reaktor pisze: Uważacie że bezpiecznie jest zostawiać cenne rzeczy w tym depozycie na stadionie?
No, no, no, pamiętam że przed moimi pierwszymi zajęciami BBL miałem problemy z zaśnięciem.beata pisze:Reaktor, chyba z wrażenia całą noc nie spałeś- ja dopiero wstałam ...
Ach, kiedyś musi nastąpić ten pierwszy raz.beata pisze:Co do depozytu - rzeczy cennych nie zabieram ze sobą, ale rzeczy typu portfel, telefon zawsze zostawiam, jak dotąd - nic mi nie zginęło ...
Hah, to ja chyba będę świętować w standardowych niebiesko-czarnych barwach.beata pisze:Koszulkę zakładam czerwoną - w końcu to święto.
Jasne, że tak, nie ma LIPY!beata pisze:Ognia!
Łooo, no super Przemek, bardzo fajnie. Skorzystam w takim razie, dziękówa. Myślę że dojadę na około 10tą, ale wiadomo że z autobusami to różnie bywa.jaackaal pisze:Jak chcesz to możesz u mnie w aucie zostawić rzeczy tylko musiałbyś wcześniej przyjść.Reaktor pisze: Uważacie że bezpiecznie jest zostawiać cenne rzeczy w tym depozycie na stadionie?
Zaparkuję jakieś 400 metrów od startu. Jakby co dzwoń![]()
Jak zostawisz w szatni i pierwszy nie dobiegnieszto poczekasz sobie w dłuuuuuuuuugiej kolejce
![]()
Będę na miejscu po 9 by miejsce jako takie zająć, bo jak nazjeżdżają się inni to będzie problem z zaparkowaniem.
Czekaliśmy pod siedzibą trójki tak jak pisał Krzysiek, ale nikt nie doszedł więcejKas pisze:No i jak tam? Szukałam was na starcie, ale bezskutecznie.
Mój wynik - 27,53. Może nie oszałamiający, ale to był mój pierwszy strat i biegłam raczej ostrożnie. Ciekawe, że każdy kilometr coraz szybciejNa finiszu miałam jeszcze spory zapas energii, więc myślę, że będzie tylko lepiej
![]()
A jak wam się biegło?
A ja Cię chyba widziałem, o ile dobrze kojarzę twarz z nickiemKas pisze:No i jak tam? Szukałam was na starcie, ale bezskutecznie.
Mój wynik - 27,53. Może nie oszałamiający, ale to był mój pierwszy strat i biegłam raczej ostrożnie. Ciekawe, że każdy kilometr coraz szybciejNa finiszu miałam jeszcze spory zapas energii, więc myślę, że będzie tylko lepiej
![]()
A jak wam się biegło?
No, wcześnie, w sensie, że przed obiademSvolken pisze:Start o 11:00. To jest wcześnie?
Eee, no super wynik, gratulacjeReaktor pisze:Było fajnie. Mój czas netto to 24:01 i w sumie zapas sił jeszcze by się znalazł.
Gratulacje! Świetny rezultat, przynajmniej patrząc z mojego punktu widzenia.beata pisze: Ja jestem względnie zadowolona - 19.39, 8. kobieta. Kiedyś bywało lepiej, ale teraz w takim tempie mogłabym przebiec "dyszkę", bo szybkość niestety wraz ze wzrostem kilometrażu - i też z wiekiem - ucieka, na korzyść wytrzymałości.
Dziękuję.beata pisze:Eee, no super wynik, gratulacjeReaktor pisze:Było fajnie. Mój czas netto to 24:01 i w sumie zapas sił jeszcze by się znalazł.!
A jaki mocny finisz - no, no!
Tak trzymać, a będzie jeszcze lepiej.
Linka nie podawałem wcześniej.beata pisze:Reaktor - mógłbyś raz jeszcze podać link do zdjęć z sobotniego testu - bo ja jakoś nie widzę... Dzięki
!