pojechalem? bez przesady..troche luzu :P

Uważaj z tym bieganiem ...tam blisko Ciebie , w Piaskach naprawdę jest więcej dzików niż ludzi , za daleko się nie zapędzaj
Sławek, Ty mnie już więcej nie motywuj bo potem nie mogę się zatrzymaćslaweko pisze:
Andy, specjalnie dla Ciebie - linki motywujące....
Andrzej, gratulacje!!!Andyql pisze:Sławek, Ty mnie już więcej nie motywuj bo potem nie mogę się zatrzymaćDzisiaj po raz pierwszy pokonałem dystans 2 Obarów ( to taka nowa jednostka motywująca ) , czyli 21,1 km... półmaraton. Czas oczywiście marny ( 2:06:55) ale starałem się biec wolno bo jak dotąd, najwięcej biegłem 15 km... No i strasznie jestem z siebie dumny, a co tam ...
![]()
Jako nagrodę przyznałem sobie oficjalną koszulkę bbl-u. Pomarańczową bo Bartek chyba ma niebieską .
Mam nadzieję, że zaczniesz wreszcie cieszyć się urokami urlopu a nie tylko bieganie i bieganie ...
Pozdr, A.
Ciesze sie, ze chociaz w ten sposob zapisalem sie w annalach kieleckiej lekkoatletykikozibar pisze:Podoba mi się nowa jednostka miary"Obara")[...]
Bartek, dzięki za życzenia powrotu do zdrowia. Ponoć wszystko jest na właściwej drodze więc jesteśmy dobrej myśli. A na razie jest tak.kozibar pisze:Tak pisałeś mi o Ali i do tej pory nie mogę w to uwierzyć![...]
Słowo się rzekło, kobyłka u płota. Tzw. 2 Obary zaliczone. Qrde, swoją drogą to chyba mnie pogięło, żeby tak się męczyć na urlopieslaweko pisze:może uda się przebiec dystans 2 Obarów bo już dawno tyle nie przebiegłem
Są efekty - potwierdzam! Chociaż z tym "spokojnie" to bym może nie przesadzał no ale jak się zawezmę to schodzękozibar pisze:[...]Wspólny trening motywuje, przynosi efekt zapytajcie Sławka. Na początku roku biegał 10 kilometrów powyżej godziny , teraz spokojnie schodzi poniżej 50 min[...]
Koszulka dzisiaj została przetestowana na dystansie ... ( uwaga, nowa jednostka miary !!! ) 0,5 Kozibarakozibar pisze:
P.s Sławek dystans 3 Obarów zaliczony! 2 x 15 km po lesie...
Andrzej jak koszulka? czas do nas dołączyć!