![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Co do spinningu ja niestety nie dam rady w poniedzialek :(raz bylam na spinningu i bardzo mi sie podobalo -ostry wycisk jejeje
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
RudiFM witamy na forum!
U mnie rekord będzie na 100%Adam_W pisze:Zajrzałem sobie na stronę MOSIR-u ŻORY. Jak na razie na żorski bieg uliczny 14 października zapisanych jest tylko 10 osób z BBL Mikołów. Trochę mało.
Proponuję żeby nasze treneiros jutro nakręciło trochę ten bieg. Myślę że spokojnie może nas pobiec 20 osób, szczególnie że jest to za miedzą.
P.s.
Powodzenia wszystkim w biciu swoich rekordów na teście Coopera
Lepiej późno niż późniejEwa N. pisze:Po takim dniu wyrzucam sobie czemu dopiero teraz do Was dołączyłam![]()
Uśmiech Marzeny - kobieto jesteś wielka!!! Szacun dla koleżanek![]()
Ewa - jeśli sprawdzi się prognoza pogody to zapowiadają się zapasy w błocieEwa N. pisze: Powodzenia jutro w Tychach, trzymam kciuki!!! Dajcie czadu!!!
Kiedyś już taki pomysł padł już nawet jest konkretna oferta i myślę że takie spotkanie z badaniem tkanki + dietetyk na pewno wypali jeszcze w tym roku.Ewa N. pisze:Męczyć i pytać, yeah.... A może skromne spotkanie celem analizy planów treningowych? To nie głupi pomysł, zamiast powtarzać to samo, odpowiadać na pytania, to może grupowe szkolenie, Piotr... Ola.... co wy na to? Jakaś dietetyka.... wyobraźnia mnie ponosi....
Jakoś dałemEwa N. pisze: Wapel - mam nadzieję, że dałeś radę w Świętochłowicach
To lepiej żeby się nie sprawdziłydanielcz pisze:jeśli sprawdzi się prognoza pogody to zapowiadają się zapasy w błocie![]()
![]()
![]()
Lukas75 pisze:
Jutro chyba nie dam rady pojechać do Tychów o 13 zapowiedzieli się goście więc trening będę robił rano.