Jakbyś je porównał względem escalante 2.5 jeśli biegałeś w esca?

Jakbyś je porównał względem escalante 2.5 jeśli biegałeś w esca?
No to dostałem. Całe szczęście pomarańczowe. Pierwsza przymiarka jest git, ale zobaczymy na pierwszym bieganiu.
Mam Escalante 2.5, o pierwszych wrażeniach biegania w Rivera pisałem w linku poniżej.Przemkurius pisze: ↑06 lut 2023, 12:51Jakbyś je porównał względem escalante 2.5 jeśli biegałeś w esca?![]()
O, o tym nie wspomniałem bo różnicy w długości pomiędzy Escalante 2.5 a Rivera nie odczułem, tu i tu rozmiar 44.weuek pisze: ...
Różnic jest kilka. Od Escalante 2.0 różnią się głównie samym rozmiarem, czyli są tak 1,5 rozmiaru mniejsze (krótsze). No i sporo węższe w palcach, ale to i na oko widać i producent deklaruje. Poza tym zapiętek jest ze 2x grubszy (a w Escalante, mimo tak cienkiego, z trzymaniem pięty jest znakomicie). No i w końcu język nie jest kawałkiem szmatki - taki wolę.
Dzięki za porównanie.weuek pisze: ↑06 lut 2023, 20:51 Trzeba brać rivery dwójki póki są (i to tak tanio), bo trójki sporo przytyły, a nie wiadomo po co. Swoje 43 oddałem (340 zł), kolejne 44 też (360 zł), no i kupiłem docelowe 44 za 270 zł. Nawet w opcjach zwrotu mają "za drogie". A czarne są 2x droższe niż niebieskie. Szał!
Różnic jest kilka. Od Escalante 2.0 różnią się głównie samym rozmiarem, czyli są tak 1,5 rozmiaru mniejsze (krótsze). No i sporo węższe w palcach, ale to i na oko widać i producent deklaruje. Poza tym zapiętek jest ze 2x grubszy (a w Escalante, mimo tak cienkiego, z trzymaniem pięty jest znakomicie). No i w końcu język nie jest kawałkiem szmatki - taki wolę.
Dlatego wziąłem. W dodatku za roz 44 nie trzeba było dopłacać do wysyłki, a taki numer wziąłem skoro w escalante mam 43 a riviery są zanizone.
Dwa razy naciąłem się na adiosy od Siedlaka. Dzięki ale... NIE!keiw pisze: ↑07 lut 2023, 08:09 adidas Performance ADIZERO ADIOS 7 WC:
https://www.zalando.pl/adidas-performan ... 6-k11.html
z kodem NIECZEKAJ15 w moim rozmiarze 45 1/3 wychodzą za 300zł.
Info od Siedlaka![]()