http://bieganie.pl/blogi/mariuszbugajni ... 15-1381km/

Moderator: infernal
Mam bardzo dużą ruchomość w stawach więc może mi to nie przeszkadza, często ktoś 3 razy skręciłby kostkę, a mnie nawet nie zaboli. Co do przecierania to mi w okolicach kostki od góry się przetarły. Około 1100km mają i na śródstopiu nie widać rzeźby bieznika już...dzikigor pisze:Do zantów oprócz ich zajebistości stwierdziłem 2 wady dramatyczne trzymanie stopy na zakrętach i ta siatka w srodku mam wrażenie,że przetra ja pazurem(porównanie do najek). Pozdr
Nie, nie - następny tydzień mniej kilometrów, więcej szybkości. Albo najzwyczajniej w świecie tydzień regeneracyjny. Trzeba się pilnować, muszę to co mam dowieźć do jesieni...Krzychu M pisze: 600 km w miesiąc.....
Dlatego dziś miałem biegać, ale mimo chęci odpuściłem... Ten tydzień zluzuje, bo natury się nie oszuka, nie da się stać na ostrzu i się nie zaciąć...Krzychu M pisze:To,że ciśniesz to mało powiedziane.![]()
Dlaczego zakładasz że tłuszczem? Z Twoich predyspozycji wynika że taki hamburger, pizza czy jakieś inne "śmieciowe" żarcie ani ciut Ci nie zaszkodzi a tym bardziej tłuszczu nie przybierzeszmariuszbugajniak pisze:Ale mam przybrać tłuszczem? Komu to będzie służyć? Mięśniami to rozumiem, ale przy moich predyspozycjach to średnio to widzę...
Nie rozumiem po co namawiasz go na "śmieciowe" żarcie?panucci10 pisze:Dlaczego zakładasz że tłuszczem? Z Twoich predyspozycji wynika że taki hamburger, pizza czy jakieś inne "śmieciowe" żarcie ani ciut Ci nie zaszkodzi a tym bardziej tłuszczu nie przybierzeszmariuszbugajniak pisze:Ale mam przybrać tłuszczem? Komu to będzie służyć? Mięśniami to rozumiem, ale przy moich predyspozycjach to średnio to widzę...heh