no dobra, a teraz nad czym mysliszszczupłe_kości pisze: Długo zastanawiałem się nad BUT-em ,może stąd ta moja tygodniowa nieobecność ...

Moderator: infernal
no dobra, a teraz nad czym mysliszszczupłe_kości pisze: Długo zastanawiałem się nad BUT-em ,może stąd ta moja tygodniowa nieobecność ...
obyś doczekałszczupłe_kości pisze:Oczywiście 7 dolin zostaje ,ale już bez wersji hardcorowej czyli bez niedzielnego koral maratonu ,czas na zarzynanie się zostaje odroczony o 3 tygodnie![]()
to niezłą orkę tam maszszczupłe_kości pisze:Udało mi się wreszcie dziś zasiać owies ,więc pozostał jeszcze siew warzyw i sadzenie ziemniaków.
A co się tyczy BUT-a ,to klamka zapadła i zapisałem się na najdłuższy dystans i mam nadzieję że podołam temu wyzwaniu i wrócę o własnych siłach i w jednym kawałku .
Zaczynam biegać boso dopiero po sianokosach ,a po rzece dopiero od św.Jana
Czyżbyś miała na drugie imię Kasandra ?rubin pisze:obyś doczekałszczupłe_kości pisze:Oczywiście 7 dolin zostaje ,ale już bez wersji hardcorowej czyli bez niedzielnego koral maratonu ,czas na zarzynanie się zostaje odroczony o 3 tygodnie![]()
, bo coś mi się wydaje, że zarzynanie odbędzie się 7 lipca /widziałam listę
/
to niezłą orkę tam maszpil pisze:
ależ skądCzyżbyś miała na drugie imię Kasandra ?