Ja myślę, że po prostu nie spotkałeś koloru swojego życiacichy70 pisze:ja w lewej nodze zawsze mam poobijane, a co gorsza, jakos nie mogę się przekonać aby pomalować paznokcie

Moderator: infernal
Ja myślę, że po prostu nie spotkałeś koloru swojego życiacichy70 pisze:ja w lewej nodze zawsze mam poobijane, a co gorsza, jakos nie mogę się przekonać aby pomalować paznokcie
no właśnie spotkałem, mój mój ulubiony to orange, a ten chyba niekoniecznie się nadaje do paznokci do nógAngua pisze:Ja myślę, że po prostu nie spotkałeś koloru swojego życiacichy70 pisze:ja w lewej nodze zawsze mam poobijane, a co gorsza, jakos nie mogę się przekonać aby pomalować paznokcie
To coś specjalnie dla Ciebie Pachnący lakier do paznokci 10ml - ORANGE Kolor z nutą odświeżeniacichy70 pisze: no właśnie spotkałem, mój mój ulubiony to orange, a ten chyba niekoniecznie się nadaje do paznokci do nóg
już miałem pisać, że ja, no ale pytasz o normalnego, więc się nie kwalifikujęAngua pisze: zwłaszcza zależało mi na mocnym podbiegu. Dobiegłam, ale pod domem mało brakowało a puściłabym pawia - no kto normalny w dniu treningu je śledzie???![]()
Jakbym nie wracała do domu, to mam po drodze podbieg, więc jakoś tak szkoda mi z niego nie skorzystać.cichy70 pisze:już miałem pisać, że ja, no ale pytasz o normalnego, więc się nie kwalifikuję
nie mieszałbym rytmów z siłą na jednym treningu.
To nie tętno, strasznie mi się ten śledzik odbijał. Ble.moonfall84 pisze:Trening bardzo fajny, co już wczoraj zaobserwowałem
Śledzie swoją drogą ^^
Ale może to nie wina śledzików, ale po prostu Twoje tętno skoczyło na maxa - wtedy też chce się <bleeee>
Odnośnie końca treningu to warto sobie ostatni 1km pobiec bardzo spokojnie w celu schłodzenia
śledzie są podejżane - wypróbowałam temat (były w galareciemoonfall84 pisze:Ale może to nie wina śledzików
Angua pisze:Rytmy to nie to samo, co przebieżki, tu masz wszystko opisane.
Żeby biegać rytmy musimy bardzo dobrze czuć nasz organizm albo mieć odmierzoną dokładnie daną odległość na przykład 50 metrów i ten odcinek przebiec robiąc 30 kroków czyli w rytmie 30 kroków na 50 metrów. Tempo, czyli szybkość bieganego odcinka zależy od częstotliwości i długości kroku jaki chcemy przebiec. Zazwyczaj rytmy wykonuje się na odcinkach 40 - 100 metrowych. Często stosuje się do wymuszenia pożądanego rytmu i odpowiedniej długości kroku listewek lub niskich pachołków rozstawionych w równych odległościach.
Dlatego rytmy robiłam pod muzykę (taki dość techniacki kawałek Nightwisha), bo kawałek miał jasno wybijany rytm, więc było mi łatwiej.
ooo możemy Ci pomóc w pisaniu testu, co prawda ja się na niczym nie znam i nic nie umiem, ale to chyba powinna być zaleta, czyż nie ?rubin pisze: Poczytam jak tylko wreszcie skończę pisać test dla studentów. Troszeczkę mnie to forum rozprasza
Noo, taki facet to skarbcichy70 pisze:co prawda ja się na niczym nie znam i nic nie umiem, ale to chyba powinna być zaleta, czyż nie ?
aha skłamałem, skończyłem przecież kurs zrywania czereśni, z czwartą lokatą !!!
I dlaczemurubin pisze:durna ja, ale dzięki
wypadało by jeszcze zapytać "poczo i szczym"ale pewnie odp. znajdę pod linkiem. Poczytam jak tylko wreszcie skończę pisać test dla studentów. Troszeczkę mnie to forum rozprasza
O, widze ze Dobajka wspiera "moj" biznesDobajka pisze:Zamiast śledzika polecam łososia
sprawdzony , pyszny i nawet zjedzony kilka minut przed biegiem...nie ucieka z żołądka po wysiłku![]()
Ja jestem absolutnieod tej potrawy uzależniona