sam się smieje, ale przyznam, że jak coś robie dłużej to po jakimś czasie zaczynam sie nudzić i wtedy szukam jakiegoś urozmaicenia... może nie teraz ale za jakiś czas, pewnie coś będe kombinawał, także, fajnie że zapodałes taką możliwośc...
PATATAJEC - komentarze
Moderator: infernal
- mimik
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
sorki
, troche mnie zapał sarkastyczny humor, przez moment sie zastanawiałem co jeszcze można umieścić w takim zestawieniu... pewnie wszystko np. ilośc wdychanego/wydychanego powietrza, ilośc wydalanego potu co jeszcze? 
sam się smieje, ale przyznam, że jak coś robie dłużej to po jakimś czasie zaczynam sie nudzić i wtedy szukam jakiegoś urozmaicenia... może nie teraz ale za jakiś czas, pewnie coś będe kombinawał, także, fajnie że zapodałes taką możliwośc...
- cafe
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 00:58
- Życiówka w maratonie: brak
Ja na pewno kupię sobie jakieś urządzenie, które poda mi dokładną ilość pokonanych km w terenie. Na razie biegam na "czuja" i zegarek
Trochę to denerwujące, zwłaszcza, że jestem przyzwyczajona do dokładnych pomiarów na bieżni i rowerze.
Pewnie to będzie garmin ... trzeba zacząć pisać list do Mikołaja
Trochę to denerwujące, zwłaszcza, że jestem przyzwyczajona do dokładnych pomiarów na bieżni i rowerze.
- lubusz
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:20:14
Tak, tak, Garmin 310 jest moim najlepszym przyjacielem na treningu. Biegasz gdzie chcesz, a on cierpliwie liczy kilometry. Ale dzisiaj przyłapałem go na oszustwie. Mam wymierzoną pętle 800 m ( taśmą ), a on mi na każdym okrążeniu 775 m ! Przełączyłem na opcję wirtualny partner i biegnę z nim z przewagą 7 m i nagle na ostrym zakręcie w ciągu 1 s partner wyprzedza mnie o 20 m ! Tak na każdym okrążeniu w tym samym miejscu. Biegnąc po prostej 5km i powrót 5km po tej samej trasie pokazał tylko 5 m różnicy. Polecam właśnie 310-kę, jak drogo to połącz Mikołaja z Choinką.cafe pisze:Ja na pewno kupię sobie jakieś urządzenie, które poda mi dokładną ilość pokonanych km w terenie. Na razie biegam na "czuja" i zegarek![]()
- cafe
- Zaprawiony W Bojach

to znaczy, że jak Mikołaj nie przyniesie mi pod choinkę garmina, to mam Gwiazdora podłączyć pod prąd z lampek na drzewkulubusz pisze:połącz Mikołaja z Choinką.
Jak zaczęłam czytać o tych wiedźmach, dziewczynkach itd od razu pomyślałam, że chyba za dużo naoglądałeś się horrorów
Ja je oglądam nałogowo i czasami boję się wejść w nocy po ciemku do własnej łazienki, a co dopiero nocą po lesie biegać
- pil
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 00:42:40
- Życiówka w maratonie: 03:29:57
- Kontakt:
dobrze sie czyta te twoje "przygody" PATATAJEC, keep going tylko odstaw te horrry hehe
biegamy w podobnym tempie, aczkolwiek ja bez pulsometru wiec wszystko robie na czuja, pisales ze przebiezki to szok dla organizmu - ale to chyba wlasnie tak ma byc, czy nie?
ps. czy nie uprosciloby sprawe umiescic link do komentarzy na koncu kazdego nowego wpisu?
biegamy w podobnym tempie, aczkolwiek ja bez pulsometru wiec wszystko robie na czuja, pisales ze przebiezki to szok dla organizmu - ale to chyba wlasnie tak ma byc, czy nie?
ps. czy nie uprosciloby sprawe umiescic link do komentarzy na koncu kazdego nowego wpisu?
-
Foo
- Wyga

Kiedys sie zgubisz i przekimasz w lesie !:D Super widoki masz na swoich sciezkach (moze kiedys goscinnie wpadne do Twojego lasu obaczyć lisa albo jeza). Ja u siebie widze najczesciej wiewiorki i dresów ;p
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
No właśnie - chyba za dużo się naczytałem i naoglądałem i pewnie tak mi już mi zostanie, w końcu ziarenko zostało zasianecafe pisze: Jak zaczęłam czytać o tych wiedźmach, dziewczynkach itd od razu pomyślałam, że chyba za dużo naoglądałeś się horrorów
Ja je oglądam nałogowo i czasami boję się wejść w nocy po ciemku do własnej łazienki, a co dopiero nocą po lesie biegać
A dziękujępil pisze:dobrze sie czyta te twoje "przygody" PATATAJEC, keep going tylko odstaw te horrry hehe![]()
biegamy w podobnym tempie, aczkolwiek ja bez pulsometru wiec wszystko robie na czuja, pisales ze przebiezki to szok dla organizmu - ale to chyba wlasnie tak ma byc, czy nie?![]()
A zapraszam - las długi i szeroki - pomieścimy się wszyscy! Ja za to wiewiórki widzę rzadko - częściej dresów, ale na szczęście daleko w las się nie zapuszczająFoo pisze:Kiedys sie zgubisz i przekimasz w lesie !:D Super widoki masz na swoich sciezkach (moze kiedys goscinnie wpadne do Twojego lasu obaczyć lisa albo jeza). Ja u siebie widze najczesciej wiewiorki i dresów ;p
- beata
- Ekspert/Trener
W KPN-ie zdarza mi się bywać i biegać, ale rzadko, z 2-3 razy w rokuPATATAJEC pisze:A zapraszam - las długi i szeroki - pomieścimy się wszyscy!
Szkoda, bo tereny fajnie i wcale nie takie piaszczyste - w środkowej części jest pas bagienny, gdzie piachu nie uświadczysz, za to przy takiej pogodzie błoto po pas i mokradłowe wiedźmy na pewno
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Fajnie! Może się kiedyś miniemy na ścieżcebeata pisze:W KPN-ie zdarza mi się bywać i biegać, ale rzadko, z 2-3 razy w rokuPATATAJEC pisze:A zapraszam - las długi i szeroki - pomieścimy się wszyscy!.
Szkoda, bo tereny fajnie i wcale nie takie piaszczyste - w środkowej części jest pas bagienny, gdzie piachu nie uświadczysz, za to przy takiej pogodzie błoto po pas i mokradłowe wiedźmy na pewno.
Piachów może nie jest dużo, ale okresowo dość sporo. Kiedy latem długo nie pada, te ścieżki, które jesienią są mokre i dość stabilne - latem przypominają piaskownicę
A mokradłowe wiedźmy są straszne! Pozdrawiam!
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
oj konkretny... tylko logowanie jakoś długo trwa - co mi się nie podoba :Dmimik pisze:o jezu, czym sie przejmować poprostu zrobiles sobie konkretny restart...PATATAJEC pisze:Nigdy więcej...
- cafe
- Zaprawiony W Bojach

Ja w niedzielę też trunkowo, ale w bardzo małych ilościach, więc kaca nie było 
Jak się robi chleb ze śliwką ? mogę prosić o przepis ?
Jak się robi chleb ze śliwką ? mogę prosić o przepis ?
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
@mimik, niech Cię piekło pochłonie! Żadnych restartów przez najbliższą wieczność :D
@cafe - ajjj - nieprecyzyjnie się wraziłem. Mój ojciec przywiózł ten chleb od koleżanki, która go sama wypiekła. Nie znam niestety przepisu - jestem dnem kulinarnym
@cafe - ajjj - nieprecyzyjnie się wraziłem. Mój ojciec przywiózł ten chleb od koleżanki, która go sama wypiekła. Nie znam niestety przepisu - jestem dnem kulinarnym
- piter82
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 40:32
- Życiówka w maratonie: 3:22:xx
PATATAJEC dziwi mnie twoje dlugie spanie, u dziecka może bym się nie zdziwił, ale u dorosłego spanie tylu godzin nie wychodzi na zdrowie, zbyt krótkie spanie jak i zbyt długie jest nie najlepsze
Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243