Moderator: infernal
ja to mam ostatnio szczesciezoltar7 pisze:Ciasteczka owsiane nie tuczą![]()
...chyba
ps. no dobra LadyE wygrałaś biegową czapeczkę zimową firmy NIKE... POWAŻNIE (nowa z metką). Problem tylko, że możesz ją odebrać tylko podczas rzeczonej Praskiej Dychy
spokojnie na pewno sie uda. jesli zalozysz niebiegowe ciuchy zawsze bedziesz mogl powiedziec ze cos tam Cie uwieralo i nie dalo sie przyspieszyc zeby zejsc do tych 46 minzoltar7 pisze:Planuję, że bieg powinien zająć mi między 47 a 50 min...
Czyli wynik powyżej 50 min. uznam za porażkę... a wtedy chyba kupię sobie rolki
Ale, że ile?!LadyE pisze: jesli zalozysz niebiegowe ciuchy zawsze bedziesz mogl powiedziec ze cos tam Cie uwieralo i nie dalo sie przyspieszyc zeby zejsc do tych 46 min![]()
a wiadomo juz ilu osob mozna sie spodziewac na starcie?
Zoltar, ależ Ty kommmmmmmbinujesz. Ależ rozmyślasz, rozkminiasz.. analizujesz.zoltar7 pisze:Ale, że ile?!LadyE pisze: jesli zalozysz niebiegowe ciuchy zawsze bedziesz mogl powiedziec ze cos tam Cie uwieralo i nie dalo sie przyspieszyc zeby zejsc do tych 46 min![]()
a wiadomo juz ilu osob mozna sie spodziewac na starcie?![]()
46 minut przy wadze 88 kg... chcesz abym skończył jak Filipides![]()
ps. Są dwa biegi, jeden szybki (dla biegaczy z udokumentowaną życiówką poniżej 45 min.), który w kategorii kobiet tradycyjnie wygrywa DOMinika... oraz drugi, który nazwano chyba biegiem głównym albo otwatym (nie pamiętam)... dla cieniasów biegowych... takich jak ja. W biegu "głównym" będzie ok. 600-700 biegaczy... biegnie się 6 okrążeń po pętli w parku 100% asfalt.
ps. LadyE to jak chcesz czapeczkę, to podaj mi adres do wysyłki na PW... poważnie!
ajj szpileczka.zoltar7 pisze:Widzisz Pardita, taki już jestem wszystko planuję, przymyśliwam i budżetuję...![]()
Hmm... jak na moje oko, to te 5min/km jest dosc ryzykowne. Moze 5:15, brzmi sensowniej i wieksza szansa na przyspieszenie.zoltar7 pisze:Pardita generalnie plan jest prosty, pierwsze 5-6 km pobiec w tempie 5 min/km, a później jak nie zwolnię to przyspieszę
No tak!zoltar7 pisze:Pardita policz, jak pobiegnę 5.15 to za dużo będę miał do nadrabiania... liczę na magię (tj. superkompensację czy coś w tym stylu), ale my tu gadu gadu a tu trzeba buty na bieg wybrać
jesli liczysz na wynik 47-50 to czemu nie 46zoltar7 pisze:46 minut przy wadze 88 kg... chcesz abym skończył jak Filipides![]()
ps. Są dwa biegi, jeden szybki (dla biegaczy z udokumentowaną życiówką poniżej 45 min.), który w kategorii kobiet tradycyjnie wygrywa DOMinika... oraz drugi, który nazwano chyba biegiem głównym albo otwatym (nie pamiętam)... dla cieniasów biegowych... takich jak ja. W biegu "głównym" będzie ok. 600-700 biegaczy... biegnie się 6 okrążeń po pętli w parku 100% asfalt.
ps. LadyE to jak chcesz czapeczkę, to podaj mi adres do wysyłki na PW... poważnie!
Ale ja zakładam, że zmieszczę się w przedziale 47-50 min. właśnie dzięki adrenalinie (sprzedają ją gdzieś w tabletkach ?!).LadyE pisze:
jesli liczysz na wynik 47-50 to czemu nie 46adrenalina powinna zrobic swoje.
plan z tymi 5min wydaje sie rozsadny
Nie to nie. Chociaż mogę wysłać... [autocenzura]LadyE pisze:Zoltar a o co chodzi z ta czapeczka czemu Ty jej nie chcesz?jest rozowa czy jak?