spoko fotka

Moderator: infernal
Też tak miałam, ale jak widać oboje twardzi jesteśmyssokolow pisze: Dalej to już nie wiem co było... bo przynajmniej ze dwa razy chciałem Ci powiedzieć żebyś biegła bo ja już dalej nie dam rady...
Ja również dziękuję. Pełnia satysfakcji, pomimo porażki.ssokolow pisze:Niezłe ściganie![]()
i tak - motywacja pod postacią uciekającego rywala (rywalki) - za jaką od 12 km już Cię uważałemwycisnęła ze mnie ostatnie siły - fajny i satysfakcjonyjący bieg...
![]()
Dzięki jeszcze raz za partnerstwo i za ściganie do ostatnich metrów.
Kachita - jeden dobrze przebiegany sezon i ja (razem z tymi panami z M70) będę oglądać tylko Twoje podeszwy).kachita pisze:Gratuluję dobrego wyniku! Zanim ja do takiego tempa dojdę, to jeszcze wieeeleee sezonów minieJeśli w ogóle dojdę
Wystarczy, że staniecie na starcie razem z Zoltarem...pardita pisze:Alexia, alez Ty pociskasz!!
Moj czas-marzenie jak na razie....
Gratulacje ogromne!
nie golenie nóg zaczyna pomagać?Umiem już zrobić dwie prawdziwe pompki! Nie jakieś tak babskie. Prawdziwe!
mimik pisze:nie golenie nóg zaczyna pomagać?Umiem już zrobić dwie prawdziwe pompki! Nie jakieś tak babskie. Prawdziwe!