Dzięki..na dziś dzień odpuszczam ten temat....trochę innych wydatków jest...jak stanę na nogi to kupię nówkę 310XT albo timex global traineraSylw3g pisze:Jest 305 na gwarancji za 500pln do kupienia

Moderator: infernal
Dzięki..na dziś dzień odpuszczam ten temat....trochę innych wydatków jest...jak stanę na nogi to kupię nówkę 310XT albo timex global traineraSylw3g pisze:Jest 305 na gwarancji za 500pln do kupienia
jak najbardziej polecammar_jas pisze:albo timex global trainera
Czasem moge ponarzekaćMartyna_K pisze:Marcin, nie narzekać mi tu! Jest czas siewu i czas zbiorów,czy jakoś takA u Ciebie bym się o progres nie martwiła
![]()
Jakoś na ten moment jednak RF310XT do mnie bardziej przemawia gwarancją, formatem zgrywanych plików..i alarmem wibracyjnym....panucci10 pisze:Spoko, spoko nieraz lepiej odpuścić niż później doprowadzić do jakiejś kontuzji! Odpoczynek jeszcze nikomu nie zaszkodził a czasu jeszcze jest sporo do startów docelowych więc nie ma sie czym martwic! Tym bardziej ze jestes na takim etapie ze nawet tydzień przerwy by nic ie zaburzył w Twoich planach! A to że lekko odpuszczasz tempa to tylko świadczy o Twoim trzeźwym podejściu do sprawy!
jak najbardziej polecammar_jas pisze:albo timex global trainerapamietaj ze to jest idealny sprzecik na połówke czy całego IM którego kiedyś trzeba czasnąć
O kurde, naprawdę jest źle z Tobąmar_jas pisze:No co...nie chce mi się biegac i tyle.....wczoraj juz byłem ubrany, gotowy na wybieganie, stałem prawie pod drzwiami do wyjścia.....i się wróciłem....rozebrałem się, walnąłem na kanape i leżałem gapiąc się na TV i żrąc co popadnie...to sie nazywa odpoczynek![]()
PS...dzisiaj odrobię stratę z wczoraj, ale fakt, ten tydzień będzie luźniejszy......
to już wiesz dlaczego Marcin do Ciebie dzwonił: miałaś być jego kołem ratunkowym wczorajszego biegania :DAsiula pisze:Jakiś rodzinny kryzysik mamy![]()
Ile Paweł się nasłucha, jak to mi się nie chce i nigdzie nie idę...
aż w końcu po 2h marudzenia ubieram się, a jak już się ubrałam do głupio mi nie wyjść i idę...Dokładnie wczoraj tak było
a Paweł albo się przyzwyczaił do mojego marudzenia, albo już mnie nie słucha (obstawiam opcje nr 2)
nie rozmieszaj Jacka..wszyscy wiedzą ze ja to tylko "rywal" papierowyWapel pisze:w końcu Ci wyrósł jakiś BBLowy rywal :Pjackma pisze:3mam kciuki, na dwóch imprezkach powalczymy razem, sam jestem ciekaw tej rywalizacji.
na razie nikt tak do końca nie wie na co stać Jacka więc dopóki się nie wyjaśni będę Cię uważał za jego głównego rywalamar_jas pisze:nie rozmieszaj Jacka..wszyscy wiedzą ze ja to tylko "rywal" papierowyWapel pisze:w końcu Ci wyrósł jakiś BBLowy rywal :Pjackma pisze:3mam kciuki, na dwóch imprezkach powalczymy razem, sam jestem ciekaw tej rywalizacji.... na razie
no własnie..rywalizacja zaczyna się u nas zaostrzać...jest Jacek, Przemek tez się rozpędza, Ty, Kadil tez biega coraz szybciej, Adam też już na tym poziomie,treneiro, ja też.....aha...słyszałem tez zapowiedź 40 minut u Tomaszka....chociaż czy to nie były czcze zapowiedzi pijanego kebabozercy się okażeWapel pisze:
na razie nikt tak do końca nie wie na co stać Jacka więc dopóki się nie wyjaśni będę Cię uważał za jego głównego rywalaoczywiście do czasu aż Was dogonię
No tak, zapomniałem, że Tomaszek chce nas wszystkich wciągnąć lewym nosem :D chyba, że mu się pomyliło z tabaką, o której kiedyś wspominał :D LOLmar_jas pisze:no własnie..rywalizacja zaczyna się u nas zaostrzać...jest Jacek, Przemek tez się rozpędza, Ty, Kadil tez biega coraz szybciej, Adam też już na tym poziomie,treneiro, ja też.....aha...słyszałem tez zapowiedź 40 minut u Tomaszka....chociaż czy to nie były czcze zapowiedzi pijanego kebabozercy się okażeWapel pisze:
na razie nikt tak do końca nie wie na co stać Jacka więc dopóki się nie wyjaśni będę Cię uważał za jego głównego rywalaoczywiście do czasu aż Was dogonię
......to wszystko bardzo dobrze wróży na nas na przyszłość