PrzemekEM w żaden wynik nie celowałem

Moderator: infernal
oj nie przesadzajmykkkrzysiek pisze:Wszyscy klepią te tysiące jakby jakieś zawody się zbliżały.Mocne tempa, aż chciałoby się zobaczyć, co byś zdziałał w wyścigu, bo chyba sub 32 jest na horyzoncie.
Gdybyś mi nie napisał to bym nie wiedział... Organizator, mimo, że jestem zapisanym i OPŁACONYM zawodnikiem nie raczył mnie poinformować o przełożeniu terminu. A mail nic nie kosztuje...Siedlak1975 pisze:Chyba byłeś w głębokim roztrenowaniu![]()
Maraton w Łodzi odwołany
Mogłeś tego nie pisać. Jak to Roland przeczyta to będzie do 100lat biegał albo i dłużejsebbor pisze: Stadion. Mocno to weszło, myślałem, że będzie wolniejChciałem się rozpędzać spokojnie od 3:20 a tu jednak poszedł ogień
Zmotywowali mnie weterani 60+ i 70+, którzy też tam robili trening i całkiem solidnie wyglądali. jeden ze mną pociągnął nawet odcinek i jeszcze wyprzedził finiszem
![]()
![]()
1:36
1:32
1:29
1:30
1:33
+1Siedlak1975 pisze: Mogłeś tego nie pisać. Jak to Roland przeczyta to będzie do 100lat biegał albo i dłużej
hahahaSiedlak1975 pisze:Mogłeś tego nie pisać. Jak to Roland przeczyta to będzie do 100lat biegał albo i dłużejsebbor pisze: Stadion. Mocno to weszło, myślałem, że będzie wolniejChciałem się rozpędzać spokojnie od 3:20 a tu jednak poszedł ogień
Zmotywowali mnie weterani 60+ i 70+, którzy też tam robili trening i całkiem solidnie wyglądali. jeden ze mną pociągnął nawet odcinek i jeszcze wyprzedził finiszem
![]()
![]()
1:36
1:32
1:30
1:33