Nie gratuluje, ale tylko dlatego ze nie śledzę forum ostatnio i nie wiem jak biegasz

Moderator: infernal
Co do rąk to wiem, mam tego świadomość. Mając lat 13 już taki ruch miałem. Próbuję prosto prowadzić, no ale. Wynik gdybym sam miał decydować to pewnie byłbym zadowolony. Ale wytycznye trenera kontrastują z rzeczywistościąsultangurde pisze:Gratulacje. Zaznałeś szczęścia. Na gorąco, technika nie jest zła. Potrzebne delikatne korekty pracy rąk i pewnie trochę pracy nad dynamiką wybicia i zakresami ruchu.
Poza tym wynik całkiem fajny.
Teraz na spokojnie po odpuście myślę, że też nie było formy dnia. Brakowało trochę luzu.Skoor pisze:Za drugim razem będzie łatwiej wszystko ze sobą zebrać. Pierwszy tysiak to jak pierwszy raz z dziewczyną, niby wszystko się wie ale wychodzi różnie
Nie gratuluje, ale tylko dlatego ze nie śledzę forum ostatnio i nie wiem jak biegasz
Z boku tez.Przemkurius pisze:Okej, jutro podsyłam dwa filmiki z przodu.
Jak byś się dobrze się wsuchal, to ostatnie 150m słychać takie ciche dawaj dawaj, bo myślała, że już koniecRolli pisze:No i porozmawiaj z żonką, ze na takich testach jej obowiązkiem jest WRZESZCZEĆ na ostatnich 200m.