Kachita - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hej Kasia, ja też dostałam jakiegoś zaćmienia z Agrykolą i do dziś rano byłam przekonana, że biegniemy tam pod górę :bum:
mąż mnie wyśmiał, że studiuję trasę od wielu dni i nie wyłapałam tego. Nie ma to jak kobieca orientacja w przestrzeni. I to własnego miasta :bleble:
Obrazek
PKO
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Kachita gratki !!! :taktak: najwazniejsze, ze impreza zaliczona :bum: widziałam, ze Tusk też tam leciał z numerem "1" :hahaha:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

meraviglia pisze:Życzę powodzenia w treningach, kolejnych startach i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda nam się znowu spotkać.
Na pewno uda się gdzieś spotkać, może w Radomiu na połówce ;)
Ma_tika pisze:Hej Kasia, ja też dostałam jakiegoś zaćmienia z Agrykolą i do dziś rano byłam przekonana, że biegniemy tam pod górę :bum:
mąż mnie wyśmiał, że studiuję trasę od wielu dni i nie wyłapałam tego. Nie ma to jak kobieca orientacja w przestrzeni. I to własnego miasta :ble:
Moją twarz ratuje tylko to, że nie jestem z Warszawy :bum: A tak ćwiczyłam te podbiegi na górce Skarbowców, dobrze, że na trasie coś w górę było, bo na marne by to poszło :hahaha:
rene87 pisze:Kachita gratki !!! :taktak: najwazniejsze, ze impreza zaliczona :bum: widziałam, ze Tusk też tam leciał z numerem "1" :hahaha:
Jak na to, że przy rozgrzewce noga nie podawała, że były slalomy i szarpane tempo na początku, to całkiem dobrze mi poszło, w sumie ze słynnego kalkulatora McMillana wychodziło, że mam dzisiaj nabiegać 28:38, czyli zaledwie 9 sekund mniej. No i przez cały bieg wyprzedzałam, co dobrze mi zrobiło na morale :spoko:
Tuska nie widziałam osobiście, ale gdzieś już za metą przemknął obok mnie redaktor Kurzajewski, wspominany przez spikera na starcie równie często jak premier ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gratulacje, Kasia :) oglądałam relację w TV - ludu, że hoho :))) nic dziwnego, że kręto było :bum: , ale że tłumnie nawet na mecie :hahaha: ;
zdrówka życzę i żeby ta kostka nie sprawiała już więcej kłopotów :oczko:
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Tuska nie widziałam osobiście, ale gdzieś już za metą przemknął obok mnie redaktor Kurzajewski, wspominany przez spikera na starcie równie często jak premier ;)
tu się mogę pochwalić kolejnym gapiostwem, bo podobno Tusk przechodził koło nas, a ja akurat byłam zajęta wiązaniem buta na wielce skomplikowany nierozwiązywalny węzełek i nie dotarł do mnie komunikat wygłoszony (zbyt cicho) przez męża: "o, Tusk idzie!"
a Kurzajewski był dziś w wiadomościach ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Jak na to, że przy rozgrzewce noga nie podawała, że były slalomy i szarpane tempo na początku, to całkiem dobrze mi poszło, w sumie ze słynnego kalkulatora McMillana wychodziło, że mam dzisiaj nabiegać 28:38, czyli zaledwie 9 sekund mniej. No i przez cały bieg wyprzedzałam, co dobrze mi zrobiło na morale :spoko:
Tuska nie widziałam osobiście, ale gdzieś już za metą przemknął obok mnie redaktor Kurzajewski, wspominany przez spikera na starcie równie często jak premier ;)
Jak dla mnie czapki z głów moja Pani :taktak: w takich warunkach, okolicznościach i z przepychanką na starcie to świetny wynik :)
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

brawo Kachita ;)
niestety nie udalo mi sie dotrzec na czas. na miejscu bylam juz wlasciwie pod koniec dekoracji ...
z tego co slyszalam problem ze spowalniaczami dotyczyl i przodu :/
wkurzaja niemal rownie jak Ci ze sluchawkami :ojnie:
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

i się wie, że medal po prawej fajniejszy :hejhej: :taktak:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No ba! :hej:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

Oba medaliki fajne.
Ale Kosynierów trochę bardziej zaawansowany. :)
i się wie, że medal po prawej fajniejszy :hejhej: :taktak:
fajniejszy, fajniejszy.. :) :hej:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kasia, to w której galerii upolowałaś takie eleganckie wisiorki :bum: :bum: ;
piękne, i oczywiście, że ten z prawej wyjątkowo trendy ;)
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze:Kasia, to w której galerii upolowałaś takie eleganckie wisiorki :bum: :bum: ;
piękne, i oczywiście, że ten z prawej wyjątkowo trendy ;)
gdybym mogła, to pudełko muffinek dołączyłabym do życzeń imieninowych ;)
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no problem, zaraz adres Ci wyślę, na PW; chyba, że zapomnę, bo ostatnio mało czekolady jadam ;)
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No problem jest, bo muffinek nie mam na boku :)
wszystkie z ubiegłego tygodnia w boczki mi poszły. ale nie boj się, jeszcze będzie okazja, jeszcze będzie pani zadowolona...;)
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No ładne te medale :taktak: ale że Ty Kaśka (stara bądź co bądź wyjadaczka biegowa) nie przewidziałaś, że będą dzikie tłumy i żeby podejść bliżej do startu.. hmm :hejhej:
Masz już jakąś koncepcję jak zrobisz tą Piotrkowską? Na luzaku, towarzysko, czy pociśniesz?
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ