A jak to nie pomorze, to kwitka wpadaj do Gife do Poznania on ci tak stopy wymasuje, że... uuuuuu...
Kachita - komentarze.
Moderator: infernal
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
No raczej.
A jak to nie pomorze, to kwitka wpadaj do Gife do Poznania on ci tak stopy wymasuje, że... uuuuuu...
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- Gife
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Wiedziałem, RZe koledze na samą myśl o Skechersach już się psycha rozpadazoltar7 pisze:pomorze
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

Gife pisze:Wiedziałem, RZe koledze na samą myśl o Skechersach już się psycha rozpadazoltar7 pisze:pomorze![]()
to dlatego chyba
znaczy z Pomorza, podświadomość...
Btw A te "kultowe"
Zolarek: Czy to jest biuro zawodów? (trochę w koło pustawo
Miła Pani: Tak ale łoco chodzi?
Z: (zupełnie nie zbity z tropu) No ja właściwie na bieg OPEN.
MP: Taaaa?
Z:
MP: Zaczął się o 12:00
Z: Eeee...
A wiosnę mieliśmy tego dnia piękną...
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2013, 16:51 przez zoltar7, łącznie zmieniany 1 raz.
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 48:26
- Życiówka w maratonie: 4:11:23
To znowu ja! Sorki kachitka ,ze tu się tak wtrancam
ale jeszcze słówko o Go Run. W końcu zainspirowałas mnie . Juz wiem do czego ona są stworzoe i to twarde na srodku też!!!
One są do szybkiego biegania a nie człapania tak sobie !O!!!! dzis zrobiłam w nich przebiezki i łoooo... matko!!! Własną stopą wybijałam sie mocniej niz kiedykolwiek. Ot tak ..samo wyszło. Odbicie jest niesamowite
.jest radocha 
One są do szybkiego biegania a nie człapania tak sobie !O!!!! dzis zrobiłam w nich przebiezki i łoooo... matko!!! Własną stopą wybijałam sie mocniej niz kiedykolwiek. Ot tak ..samo wyszło. Odbicie jest niesamowite
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 48:26
- Życiówka w maratonie: 4:11:23
Oj tam zoltar, przyznaj sie ze troszkę Ci się nie chciało ..w sumie... tak gonic ... takie spóźnienie sterowane podswiadomością....zoltar7 pisze:
MP: Taaaa?Ale wie Pan ten bieg poszedł już 20 minut temu i właśnie trwa.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

Nie mogę tego przyznać z czystym sumieniem... bo trochę mi się jednak chciałokwitka pisze:Oj tam zoltar, przyznaj sie ze troszkę Ci się nie chciało ..w sumie... tak gonic ... takie spóźnienie sterowane podswiadomością....zoltar7 pisze:
MP: Taaaa?Ale wie Pan ten bieg poszedł już 20 minut temu i właśnie trwa.
A w ogóle to historia moich udziałów akurat w tych zawodach jest bardzo ciekawa, trzy razy się zapisywałem (opłacając wpisowe 15-25 zł) i ani razu nie wystartowałem...
Jakieś fatum mnie prześladuje... no ale spróbuję następnym razem...
Chociaż patrząc optymistycznie to jest postęp, jest. Tym razem dotarłem do biura zawodów...
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
kwitka pisze:One są do szybkiego biegania a nie człapania tak sobie !O!!!! dzis zrobiłam w nich przebiezki i łoooo... matko!!! Własną stopą wybijałam sie mocniej niz kiedykolwiek. Ot tak ..samo wyszło. Odbicie jest niesamowite.jest radocha
Podobno 4 mm.zoltar7 pisze:Btw A te "kultowe"Skeczersy to jaki właściwie mają drop?
PS Zoltar, weź no sobie zainstaluj opcję sprawdzania pisowni w przeglądarce, bo momentami zęby bolą
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

Nie mogę Kachita, bo to jest niezgodne z par. 22 Wielkiego Kodeksu Etyki Trollakachita pisze: Zoltar, weź no sobie zainstaluj opcję sprawdzania pisowni w przeglądarce, bo momentami zęby bolą
Btw. A jeśli cię zęby bolą... to polecam usługi Kwitki... tanio, szybko, solidnie
a po zabiegu w puste miejsca ew. można wstawić coś ze szlachetnego kruszcu. W ten sposób zyskasz nowy Look! i jednocześnie dokonasz trwałej inwestycji w przyszłość.
To mówiłem ja Troll (1 dan) Zoltar.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

Oj Kwitka, na pewno są jakieś promocje
Btw. Zaliczyłem dzisiaj bliskie spotkanie z Wujkiem Edkiem... efekt po 9km truchtania, rozwinąłem tempo 4:40 pod niewielkie wzniesienie... czyli można!? Można
Kwestia motywacji.
Btw. Zaliczyłem dzisiaj bliskie spotkanie z Wujkiem Edkiem... efekt po 9km truchtania, rozwinąłem tempo 4:40 pod niewielkie wzniesienie... czyli można!? Można
Kwestia motywacji.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Nawiasem mówiąc muszę się wybrać do dentysty, ale do Kwitki mam raczej dalekokwitka pisze:No tak, tak ... ale tanio nie jestzoltar7 pisze:Btw. A jeśli cię zęby bolą... to polecam usługi Kwitki... tanio, szybko, solidnie
To może dogadaj się z wujkiem, żeby za trochę żarcia kręcił się w pobliżu, jak będziesz interwały trenował - od razu Ci się wyniki polepszązoltar7 pisze:Btw. Zaliczyłem dzisiaj bliskie spotkanie z Wujkiem Edkiem... efekt po 9km truchtania, rozwinąłem tempo 4:40 pod niewielkie wzniesienie... czyli można!? Można
Kwestia motywacji.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- mimik
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
I do tego czekoladowe. Ja kce, może być jeden małyKachita pisze:PS Upiekłam muffinki. Czekoladowe.
No w końcu muszę się pochwalić, wciągłem do tej godziny więcej..Kachita pisze: Takie z gotowca, bo jednak już z 8 czy 9 lat nic nie piekłam (traumę mam, długa historia). Cóż, wizualnie może nie jest jakoś super, ale może smakowo będzie. Na razie stygną. A ja w sumie dziś jadłam tylko owsiankę, jakieś dwa żelki energetyczne, kiść winogron i jedną kromkę suchego chleba. Chyba czas na obiad
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Bardzo dobre wyszły, no ale w sumie żadna sztuka, w końcu z gotowca. Chociaż dosypałam tam trochę płatków migdałowych i zdecydowanie był to dobry pomysłmimik pisze:Ja kce, może być jeden mały
Spoko, spoko, nadrobiłam - zjadłam 5 muffinów i do tego dwie kanapki z szynkąmimik pisze:No w końcu muszę się pochwalić, wciągłem do tej godziny więcej..
- mimik
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Damit!kachita pisze:Bardzo dobre wyszły, no ale w sumie żadna sztuka, w końcu z gotowca. Chociaż dosypałam tam trochę płatków migdałowych i zdecydowanie był to dobry pomysłmimik pisze:Ja kce, może być jeden małyI wiesz, raczej nie uchowają się do Kosyniera
Spoko, spoko, nadrobiłam - zjadłam 5 muffinów i do tego dwie kanapki z szynkąmimik pisze:No w końcu muszę się pochwalić, wciągłem do tej godziny więcej..Ale za to bez masła.
Nie daruje!
Jutro ja
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2013, 00:38 przez mimik, łącznie zmieniany 2 razy.