jak to w marcu pogoda zapewne będzie trochę zmiennaRaul7 pisze:może nie będzie tak źle z tą pogodą
zobaczymy... a czemu odkuwać sie mam? za co? bo nie załapałem
MIMIK - komentarze
Moderator: infernal
- mimik
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Aaaaa tak tak już pamiętam
no z chlorem to mnie ładnie wystraszyłeś, a co do temp to dobrze zrobiłeś bo teraz mam motywacje jeszcze większą...
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
Osz Ty! Pobiegłeś ten trening w tempie mojej życiówki na 10 km !!! :D:D:D ... co za kanibal niedobry! MOC!
- mimik
- Zaprawiony W Bojach

noc rządzi się swoimi prawami, wampiry , wilkoałki sie budzą... troche mi sierści rośnie i tak jakoś szybciej wszystko 
EDIT: góry jakieś i mocne podbiegi trzeba koniecznie ćwiczyć
EDIT: góry jakieś i mocne podbiegi trzeba koniecznie ćwiczyć
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Jak ja pobiegnę ten maraton z osinowym kołkiem zatkniętym za pasek pulsometru!? Muszę Cię zabić, nie będziesz moich życiówek ośmieszał na treningach!
- mimik
- Zaprawiony W Bojach

staromodny jesteś.. teraz srebro jest w modzie, miecze, naboje... 
EDIT: do życiówek mi troche brakuje Twoich.. długie i szybkie masz te nogi na 10 km
EDIT: do życiówek mi troche brakuje Twoich.. długie i szybkie masz te nogi na 10 km
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
stare sposoby najlepsze! osinowy kołek w serducho i spokój... Przyznaj się, że na avatarze, to jesteś Ty po przemianie, to daruję żywot z litości - taki wilkołak z powiększonymi węzłami chłonnymi nie może być niebezpieczny...
- mimik
- Zaprawiony W Bojach

to moje dodatkowe płuca, że by lepsza wydolność była 
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
hahaha! Chyba skrzela! Do triathlonu jak znalazł, ale przy bieganiu będą opór dawać!
- mimik
- Zaprawiony W Bojach

PATATAJEC pisze:hahaha! Chyba skrzela! Do triathlonu jak znalazł, ale przy bieganiu będą opór dawać!
na takich balonach prędzej odlecę.. zrobię z nich silniki odrzutowe...
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Człowiek na tych długich wybieganiach zaczyna czuć respekt przed maratonem, prawda? Liczę na to, że adrenalina i miesiące przygotowań nam pomogąMimik pisze:Podsumowując. Fajny długi bieg..Dalej nie wyobrażam sobie jak przebiegnąć maraton...
- mimik
- Zaprawiony W Bojach

To jest kosmos... Kto to wymyślił te maratony 
- Fladra
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
mimik pisze:To jest kosmos... Kto to wymyślił te maratony
Hej, Mimik, to pojechałeś na tym półmaratonie i na czwartkowym treningu.
Jak nam smigniesz na Cracovi to tylko wiatr poczujemy i tyle.
Zaczekasz na nas jednak mam nadzieję, przy mecie, chocby to i 2 h trwało jeszcze
Ja dziś pod koniec mojego wybiegania poczułam ból w jakimś ścięgnie, mieśniu , nie wiem czym, powyzej zgięcia kolana z tyłu prawego uda....
A to był dopiero 26 km, jak pomysle o kolejnych 16 to nie wiem
Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Fatalne samopoczucie mam. Druga niedziela mnie ominęła... Mam wrażenie, że jestem mocno z tyłu z tym treningiem
Mimik - jak mogę coś poradzić, to ściągnij sobie plugin Apply Routes do Sporttracks'a - tam sobie możesz ścieżkę, którą zamierzasz pobiec przygotować, wytransportować do zegarka i biec potem wg. wskazań. Tutaj więcej o tej funkcjonalności : http://sporttracks.pl/index.php/2008/10 ... e-bez-gps/
Mimik - jak mogę coś poradzić, to ściągnij sobie plugin Apply Routes do Sporttracks'a - tam sobie możesz ścieżkę, którą zamierzasz pobiec przygotować, wytransportować do zegarka i biec potem wg. wskazań. Tutaj więcej o tej funkcjonalności : http://sporttracks.pl/index.php/2008/10 ... e-bez-gps/
- mimik
- Zaprawiony W Bojach

Dzięki! Pojechałem te ostatnie 10 dni... Dałem sobie w kość, trochę za bardzo chyba.. Podobnie jak u Ciebie wczoraj czułem zmęczenie i lekkie odrętwienie w nogach.. Zresztą dzisiaj dalej zmęczenieFladra pisze:mimik pisze:To jest kosmos... Kto to wymyślił te maratony
Hej, Mimik, to pojechałeś na tym półmaratonie i na czwartkowym treningu.
Jak nam smigniesz na Cracovi to tylko wiatr poczujemy i tyle.
Zaczekasz na nas jednak mam nadzieję, przy mecie, chocby to i 2 h trwało jeszczeheee???
![]()
Ja dziś pod koniec mojego wybiegania poczułam ból w jakimś ścięgnie, mieśniu , nie wiem czym, powyzej zgięcia kolana z tyłu prawego uda....
A to był dopiero 26 km, jak pomysle o kolejnych 16 to nie wiem
Na Crocovii spokojnie na Was poczekam, z paraliżem nóg, udarem mózgu i zawałem serca daleko Wam nie ucieknę !!
Spoko, ważne że i tak dużo przetrenowałeś, więc nie ma dużej różnicy.. zresztą odpoczynek to tez element treningu, bierzesz tyle ile potrzebujesz, więc w pewnym sensie pomagasz sobie... Teraz jakoś się wykuruj. Ten tydzień wygląda na ostatni mocny treningowo. Myślę, że warto go będzie dobrze przetrenować przed tym maratonem.... Ostatnie 2 tygodnie daje sobie na luz, może nawet bardziej niż to jest w planie treningowym...PATATAJEC pisze:Fatalne samopoczucie mam. Druga niedziela mnie ominęła... Mam wrażenie, że jestem mocno z tyłu z tym treningiem![]()
Dzięki, nie wiedziałem o tym... Obadam sprawęPATATAJEC pisze:Mimik - jak mogę coś poradzić, to ściągnij sobie plugin Apply Routes do Sporttracks'a - tam sobie możesz ścieżkę, którą zamierzasz pobiec przygotować, wytransportować do zegarka i biec potem wg. wskazań. Tutaj więcej o tej funkcjonalności : http://sporttracks.pl/index.php/2008/10 ... e-bez-gps/