Uparty jesteś i niecierpliwyOt tylko tyle, zeby rozgrzac silnik na niedziele.

Ja sam nie wytrzymałem i pobiegłem City Trail

Jednak ciągle po tej chorobie czuję straszną "niemoc".
Życzę ci powodzenia na tej połówce.
Moderator: infernal
Uparty jesteś i niecierpliwyOt tylko tyle, zeby rozgrzac silnik na niedziele.
No chyba jestem. Gdyby nie zona juz w poniedzialek bylbym na traningu na basenie.keiw pisze:Uparty jesteś i niecierpliwyOt tylko tyle, zeby rozgrzac silnik na niedziele.![]()
Nie ma lekko, organizm musi to odpokutowacJa sam nie wytrzymałem i pobiegłem City TrailDyszkę mam 18.04 a myślałem, że teraz 11.04.
Jednak ciągle po tej chorobie czuję straszną "niemoc".
Dzieki, przyda sie kazda iloscŻyczę ci powodzenia na tej połówce.
Dziekikeiw pisze:Gratulacje![]()
Choroba zrobiła swoje, ale wynik i tak ładny. Następnym razem będzie kolejna życiówka.
Mysle, ze moj sie nigdy na zimno nie przestawia, ja jestem totalnie cieplolubnyPogoda nie utrudniała sprawy? Ja dziś robiłem longa ~27 km i taka nagła zmiana temperatury była dość uciążliwa.
Organizm jeszcze się nie przestawił.
Witaj w mojej kategorii
Dziekijacekww pisze:Gratuluję, bardzo ładny wynik tak krótko po chorobie.
Dziekowac za dobre sloworolin' pisze:Nieźle, jak na warunki.
Nie bardzo mam nawet kiedy wcisnac jakas polowke w sezonPoprawiasz na wiosnę jeszcze za miesiąc / dwa?
Dziekuje bardzobezuszny pisze:Biorąc pod uwagę ostatnie okoliczności chorobowo-treningowe, to naprawdę świetny wynik. Pogratulować!
Moze to dlatego, ze ludzie przez zime nie trenowali na wynik i wyszli sie po prostu przebiecjacekww pisze:Osiągnąłeś naprawdę kawał dobrego rezultatu, jak sam zauważyłeś znalazłeś się w 10% kategorii.
No wiem, wiem. Dzieki za zachete!Jeśli natomiast czujesz moc i twoim "przeznaczeniem" jest 90 minut może przejrzyj kalendarz i znajdziesz okienko na jeszcze jeden HM i poprawę wyniku będąc w pełni zdrowy.
Sam kiedyś zauważyłeś że startujesz stosunkowo mało w porównaniu do innych osób, więc może czasem warto lekko odejść od założonego planu - nie ma co czekać rok